SenHepMercimekOlarakKalacaksin mgmg1 ben de sendenim😂 28 haftaligim 14 kg aldim. Geri kalan zamanda kac kilo daha alicaz acaba😂
mgmg1 SenHepMercimekOlarakKalacaksin valla millet ne güzel 3-4 kg anca almışlar ya napcaz biz bilmiyorum cidden 🤣
SenHepMercimekOlarakKalacaksin mgmg1 ben de bilmiyorum ya 😂 hic mide bulantisi filan ysamadim dolayisiyla bol bol yedim😂 midem bulansaydi bu kdar almazdim sanirim. Neyseki catlak yok. Bakalm ilerleyen zamanlarda ne olcak☺️
Nuryas Bende 28. Haftalığım 6 kilo aldım iştah pek YÖK sırf bebek için yiyorum desem yeridir fazla yiyememe rağmen 6 kilo bile bana fazla geliyor
mmhanBakrGlbahar 27. Hafta bitti bizde de 12 kilo almış durumdayım en fazla olanlardanım sanırım Doğuma kadar kim bilir kaç olacak ama umarım çok fazla almadan biter 😏
mavimm DuyguOzbekKurt 27 + 4 15 kilo aldım kilo verilir de çatlaklar 😔 hayatımda ilk defa bu kdar birden aldığım için çatlaklar da normal sanırım 😁 oğlum iyi olsun da çatlağa da bişe buluruz 🐅🦓
pamuk_anne Arkadaşlar herkesin bünyesi farklı, hamileyiz ve doktor sıkıntı yok dediği sürece kiloyu dert etmemeliyiz bence. Örneğin hızlı kilo alımına bağlı bazı hastalıklar baş göstermiyorsa tamam kilo almış olalım sorun değil, mühim olan bebislerin sağlığı :)
Hannah Bu postu çok sevdim ben de 27+3 üm ve 10 kilo aldım ama yalnız değilmişim, demekki normal 😇 takibimi yapan ebe de maşallah çok tombul ne zaman sorsam hiç sorun etme rahat rahat ye diyor 🤭
DuyguOzbekKurt Kızlar 28+1 im bu aya kadar 5 almış son ay da 4 eklenince etti 9 🤣🤣 ne yedim de böyle oldu onu bile bilmiyorum 😂 sanırım dünyaları yedim bu ay 😂