SinemOrkun DuyguOzbekKurt sen de sıkma canını daha dikkatli olursan sıkıntı olmaz. Alınan kilolar da verilir aşırı olmadıkça.
SinemOrkun 27. Haftadayım gebelik başından bu yana -6 kg devam ediyorum. Yani 9 kilo verip 3 kilo aldım.
Ozlemgln Kızlar üzülmeyin burda babalar gibi 12 kilo alan biri var 😀😀😀 ama ikiz Bebişlerim gören hiç kilo almamışsın dıyor ne bu 12 kilo peki😅😅😅
Ozlemgln Çatlamadıktan sonra hiç üzülmem kilo verilir benimde korkum çatlamak ama bu 12 kilo 2 hafta önceydi bu hafta be oldu bilmiyorum 🤔😂😂😂😂
Habibeseyit Ozlemgln canım benim goguslerde bacaklarimin arkasi ve popomde kırmızı çatlaklarve ne yapmam lazim bilgin varmı?
Gullsenn Ozlemgln al benden de o kadar.😂 yeter ki çatlaklar oluşmasın bi de onun stresine girmeyelim 😃
Dilara55 Ozlemgln ay bende çok korkuyorum çatlamaktan yemin ederim yağlı güreşçiler gibi dolanıyorum işten gelince işte bile arada tuvalete gidip sürüyorum karnıma 😬
Ozlemgln Habibeseyit çatlamadan yağ kullanacaktın ben bütün vücudumu yaglıyorum ama benim kullandığım markanın birde çatlak yara izi giderici bi yağı var bak bi ona istersen üzülme bazıları Doğum sonrası geçmiyormuş ama bazıları yanı derin olanlar kalıyormu linki aşagı bırakıyorum ordan incele ve mutlaka evinde organik hakiki Hindistan cevizi yağı bulundur ve aklınageldıkce sür https://www.freiolturkiye.com/index.php?route=mobile/home
SenHepMercimekOlarakKalacaksin mgmg1 ben de sendenim😂 28 haftaligim 14 kg aldim. Geri kalan zamanda kac kilo daha alicaz acaba😂
Esen 8 kg aldim malasef hamileliğinin başından beri yatıyorum ondan diye kendimi teselli ediyorum ınsallah 11-12 ile felan kapatırım 😔