Ezgi14 Flz canm ben beypilicte staj yaptım. O yuzden gozum kapali burger king tavuk menusu yiyebiliyorum hatta dun barbekulu tavukburger yedim 😬😬 Sadece siparis verirken hamileyim et iyi PİSSİN☺ marul mayonez koymayin diyorum 💃
Habibeseyit Flz lütfen canı çekip sipariş edemeyenler dahi olabilir ki şuan gerçekten canım.istedi helal yani sana !
MbsN Habibeseyit okadar cok post var ki yemekle alakali 😃 neden siparis edemiyorsan gidip yerinde ye okadar pahali birseyde degil illa giciklik yapilmasi lazim 😆
Asdfgh deletedmom209 sen az oncekı postu gordunmu kadın kocam 31cekıyor yazmıs 😁😁oyuzden bunu cok ta şeyapmıyorum
MbsN Flz herkez icin sagliksiz hamileler icin ozel degil 😆 Cocuga bir sey olmuyor yani yedikten yarim sat sonra bide yogurt ye oda cocugu besler oh mis iste
Slmkhrm Flz ben de haftada bir on günde bir yiyorum Tutamıyorum kendimi bebisimin cani çekmiştir deyip vicdanimi rahatlatiyorum 😂😂
Denizz01 Flz hamielelerim canını çektirmeyin isterseniz . Neyin vicdanı birinin canı çeker mi diye vicdan yapın yemeği düşünene kadar ... yemezsim olur biter vicdan yapıyosan
Asdfgh Üzerinde para olmayan da ole bilir suan hamile sayfası olmasa onemlı degıl ama canı ceken olur bence boyle postlar paylasmayın can sıkıntsı ıçın
deletedmom209 FulYasin01 iki gündür postlar çoştu yetişemiyorum yeminle görgüsüzlük mü bu cahillik mi bilemedim bir dünya hamile kadının gördüğü yere hamburger yicem diyo
FulYasin01 deletedmom209 İnsanlarımız düşüncesiz malesef , bir garip olmuşlar anlamakta zorlanıyorum. 🙆🏼♀️
mgmg1 Aman doğduktan sonra vejeteryan olcaklar da hiç yemicekler sanki bırak canın ne istiyosa ye hiçbir şey olmaz 29.haftamdayım başından beri yemediğim fast food kalmadı hiçbir şey olmaz aşırıya kaçma YEMEN GEREKENLERİ gün içinde ye problem olmaz😍😍