Flz Eşim işe gitti akşam yok kızlar evde sebze filan da yok acıkcası dısarı cıkıp alıp pişirmeye halim de yok suan cok acıktım Dışardan ne söylesem hamburger yesem mi bilemedim vicdan yapıyorum sonra 🙄🙄
Muhammedamine Flz vicdan yapıp yemek istemiyorsanız kendinşze kahvaltı türü bileyler hazırlayın bide çay demleyin oh mis
Flz Zhrnc normalde ben de yiyorum ama geçen hafta yemiştim daha 🙄 sürekli yiyince de bişey olur mu acaba diyorum
Denizbetul Bu ne saçma bi post allah aşkına ne yiycenizi de mi burdan öğrenceniz vicdan yapiyosanoz yemeyin bu kadar basit
MbsN Hamburgerde ne var ki vicdan yapiyosun😂 Tek kotu sey Sen kaloriyi fazla aliyosun Ben hamileligimin basindan beri yiyorum 🤷🏻♀️
deletedmom209 Flz duştan sonra ne renk iç çamaşırı giyeceğine de beraber karar verelim mi ne dersin ?
Asdfgh deletedmom209 sen az oncekı postu gordunmu kadın kocam 31cekıyor yazmıs 😁😁oyuzden bunu cok ta şeyapmıyorum
Zhrnc Esrakbas öyle canım her gün yemesemde canım bazen istiyo özellikle avmye falan gidip yiyoruz eşimle 😁
MbsN Flz herkez icin sagliksiz hamileler icin ozel degil 😆 Cocuga bir sey olmuyor yani yedikten yarim sat sonra bide yogurt ye oda cocugu besler oh mis iste