Ruken1234 Şuan benimde canım çekti çok şükür ki yeme imkanım var , ama burada hamile platformu canları nasıl çekiyor kim bilir .yemediği zaman kötü oluyor insan bence buraya yazmamalıydınız başlığa yemek içerir felan yazsaydınız bari
Asdfgh Sulemrahkuzey bazıları bence atmasyon yazıyor buraya kaynana postlarında agzım acık okuyorum ya
Sulemrahkuzey Asdfgh hele bi tanesi vardı tam bir facia kocasına annen gelmesin istemiyorum diye adamı çileden çıkarmış boşanmaya kadar gelmişler valla
Asdfgh Sulemrahkuzey ben varya o koca olsam boşarım yazık degıl mı ya onun anası o o sana senın ananı ıstemıyorum dese uzulmezmıyız bız nıye erkeklere bunu yapıyoruz ozman hep Bı tercih icıne sokuyorlar adamları yazık ya bunları okudukca cıldırıyorum
Sulemrahkuzey Asdfgh aynen öyle ben kendisine de dedim biraz empati yap kocanı daha iyi anlarsın diye bazı kadınlar çok bencil bu konuda
Aybukealtintas Flz Ben ilk 3 ay hergün hamburger pizza yedim resmen halsizlikten bebegine bisey yapmaz da sana kilo yapar😂😂
Flz Geçen hafta da hamburger yediğim için yemekten vazgeçtim vicdanım agır bastı 😂 peynir domates ekmek arası yedim valla 😍
OktayMeltemSahin Flz bir çok insanın günahına girdin şuan da buradaki herkes hamile başlığa yiyecek postu olduğunu yazsaydın keşke ben dahil bir çok kişinin canı çekti günahı senin boynuna
Patito__ Flz yani abartmak iyi degil tbi neticede disardn alinan urunler ama can cekince yemekden de birsy olmz snucta et veya tavuk
Zhrnc Esrakbas öyle canım her gün yemesemde canım bazen istiyo özellikle avmye falan gidip yiyoruz eşimle 😁
sedashn Ben de en az senin kadar takintiliyim bu konuda, bugun gebeligin basindan beri ilk kez tavuk burger yedim o da icinde marul ve mayonez olmadan kola yerine ayran
Sedefcann08 Isiniz bitti sanirim da agrin sızınızı da geçtik te sizin ne yiyecegine bakacağız ne yiyecekseniz yeyin arar size olur kilo olarak döner bunda anlaşılmayacak ysdllada vicdan yapacak bir durum göremiyorum cidden garipsiniz