Kubragb Nalan53 doktoru değiştirecegim bu gidişle 😔 kan ilacını ne zaman başlamak gerekiyordu acaba ona da mı geç kaldım !?
Polenpolen52 Kubragb a evet canım , devit3 ve bır ılac daha var bende, sen en kısa zamanda doktora git soyle cunku suan baslarsın bu ayda d vıtamınıne baslanıyo
lunam Kubragb vitamin değerlerime vs baktırmamı istemişti. Değerimin düşük olduğunu gördükten sonra verdi. Hatta B vitaminim de düşüktü onu da kullanıyorum. Soruyu yanlış anlamış bulunup yazdım ama kusura bakmayın 🤭 sağlık ocağında baksınlar değerlerinize. Açlık şekeri, tiroit vs de bakılırsa iyi olur.
Kubragb lunam yok ne kusuru 😊 sevindim yanitlamaniza🙏😍 bu ay başka doktora gidecegim bakalım ne diyecek
gamzosgamzos Kubragb evet yazıyor canım icin rahat kullanabilirsin prospektüslere cok bakma mesela doktorumuzun onerisi ile kızıma 1 yasindan beri balık yağı veriyorum ama icinde 3 yastan itibaren yazıyor doktorumuz ona gore dozunu ayarladı 1 senedir kullanıyoruz zararını gormedik cok şükür yani doktorlar ona gore ayarlıyor ornek veriyim dedim 😊
seddkilic05 Kubragb aynen bende ekmeğe damlatıp içiyorum aç tok farketmiyor hamileliğimin 12. Haftasında testlerinde vitamin eksikliği gözlemlendi doktorum bu ilacı kullanıyorum ve kullanmaya başladığım zamandan bu zamana değerim yükseldi normale döndü saçlarım kirpiklerim döküldü bir miktar ama şimdi durdu dökülmesi tırnaklarım kırılıyordu beyazlayıp o da geçti çok şükür. Bence sizde kullanın iyi gelecektir sizede
Kubragb seddkilic05 ayy inşallah çok teşekkür ederim saç dokulmem benim de su an var inşallah iyi gelir 🙏😍
Deletedmom154 Polenpolen52 bende 13 haftadayım.Bana doktorum c,d,çinko,demir,folik asit,selenyum,b12 vitaminleri içeren bir takviye versi.
omerim32 Kubragb bence sen doktoruna bı daha sor canım ben hamıle degılken 7 damla atıyordum hamıleyken 4-5 dedıler
Fkurt Kubragb d vitaminin yeterlide olsa bu folik asit gibi sağlık bakanlığının aldığı bi kararmış tüm gebelere veriyolarmis bu hafta doktorum söyledi
Kubragb Fkurt Aynen olabilir belkide çünkü hiç bir tahlil test falan yapılmadan hemşirenin demesiyle verdi sağlık ocAgindaki doktor 🤔
Kubragb omerim32 ben hiç kullanmadım bu zamana kadar hamilelikten önce de 1 damla gerçekten de az göründü zaten başka doktora gidecegim diyince o sana söyler belki değiştirir dedi sağlık ocAgindaki
Btl_ulusal Kubragb sonuçlarınıza bakarak mı yazdılar yoksa öylesine mi yazdılar bu çok önemli bence sağlık ocağı genelde herkese yazıyor kullansın diye ama benim değerlerime baktığında doktorum gerek görmemişti o yüzden değerlerinize göre kullanın derim ☺️
Kubragb Btl_ulusal hiç test yapmadan yani sonuca falan bakma yok 😊 gebelik takip kaydı için gittim ilk kez doktor vermedi diyince onlar verdiler 🤷🏻♀️ başka doktora gitcem yine ona söyle dediler belki değiştirir diye