alparslanannesii1661 Deletedmom15262 vallahi kafami kaşıyacak vakti zor buluyorum canim🙈🙈 çok teşekkür ederim iyiki varsin 💕😍
alparslanannesii1661 Annenaz canım Allah razi olsun cok teşekkür ederim evet inan kafami kaldiramiyorum su hayatta boyle bir duygu yaşamadım 🥲😊 ınsallah isteyen herkese nasip olsun😍♥️♥️
yigitege_annesi alparslanannesii1661 kıızzbir ands ortadan kayboldn sonra haberin geldi dediler doğurmuşşşş anam didim ne ara allah uzun sağlıklı ömürler nasip etsn inşlah kaç haftalık doğum yaptn
alparslanannesii1661 yigitege_annesi bebe agladi yazamadim😂 evet hic belirtim yoktu bir anda oldu nolduysa 39+5 tim 9 cm acikligim vardi ama sezeryan olmak zorunda kaldim hayirlisi böyleymiş simdi buralara hic firsatim yok😂
alparslanannesii1661 Nurklc38 sana da sira geldi vallahi ama şuna inan o geleceği zamani cok iyi biliyor sifir belirtiydi bende 😂 insallah dogumun kolay olur çok dua ediyorum sağlıkla al kucagina canimmm💕😍
alparslanannesii1661 Belacivciv artik cok zor yorum yaparim gibi hic vaktim yok bunu demeyi cok bekledim 😍😂😂
alparslanannesii1661 Ela532 dogum sancim degil canim son dk bir durum gelişti bebekte acil sezeryan olmak zorunda kaldım
Biyo_logg alparslanannesii1661 nasıl bi durum oluştu ki açıklıkta 9 cm miş ramak kalmış üzüldüm 😕 her ikisini de yaşamışsın
alparslanannesii1661 RavzaNur_90 Allah razi olsun çok teşekkür ederim 💕 inşallah isteyen bekleyen herkese nasip olur bu güzel duygu♥️😊