cahillesohbetikestim alparslanannesii1661 beni Alparslanım da sağsalim gelsin inşallah iki gündür günler geçmiyor gibi oluyor 🤣🤲
Annenaz alparslanannesii1661 bugün sabah aklımdan sen geçiyordun . Acaba ne yaptı doğurdu mu diyordum 😍. Rabbim analı babalı büyütsün inşallah . 🌸💕
alparslanannesii1661 Annenaz canım Allah razi olsun cok teşekkür ederim evet inan kafami kaldiramiyorum su hayatta boyle bir duygu yaşamadım 🥲😊 ınsallah isteyen herkese nasip olsun😍♥️♥️
Ozlem2904 alparslanannesii1661 cooooook sevindim ❤❤❤ Rabbim saglicakla buyutmeyi nasip etsin amin 🤲🤗❤
Nurklc38 alparslanannesii1661 Bugun tam aklımdaydın kızz sana yazıcaktım demek ki içime doğmuş 😂 sıraa bende deseneee
alparslanannesii1661 Nurklc38 sana da sira geldi vallahi ama şuna inan o geleceği zamani cok iyi biliyor sifir belirtiydi bende 😂 insallah dogumun kolay olur çok dua ediyorum sağlıkla al kucagina canimmm💕😍
Yldz2911 Kızlar bir şey soracağım Nişan rengi sarı olur mu benden sarı sümüksü uzayan bir şeyler geliyor birde rahimde kasılmalarım var dünden beri ?
Tugba61 Yldz2911 bendende geldi hemde baya dolu bir şekilde 35. Haftadayım yalancı sancılar sıklaştı. Doktora sordum rahim ağzı yumuşuyor ondan dedi. Demekki doğuma kadar böyle gelecek bu akıntının son seviyesi kanlı nişan olabilir
alparslanannesii1661 Belacivciv artik cok zor yorum yaparim gibi hic vaktim yok bunu demeyi cok bekledim 😍😂😂
Sarikan93 alparslanannesii1661 hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olmasını nasıl etsin inşallah 🙏🏻
Ela532 alparslanannesii1661 canım gözün aydın ya merak ettim şimdi normal dogum sancıları mi sezeryan mi zorladı
alparslanannesii1661 Ela532 dogum sancim degil canim son dk bir durum gelişti bebekte acil sezeryan olmak zorunda kaldım
RavzaNur_90 alparslanannesii1661 Rabbim birbirinizden ayırmasın inşallah. Vatana millete hayırlı evlat hayırlı ümmet olsun inşallah🤲🏻Gözün aydın tatlım 🥰
alparslanannesii1661 RavzaNur_90 Allah razi olsun çok teşekkür ederim 💕 inşallah isteyen bekleyen herkese nasip olur bu güzel duygu♥️😊
ecemsmom alparslanannesii1661 hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🥰 Darısı bize artık☺️
EbrarLinaBebek alparslanannesii1661 canım gözün aydın hayırlı olsun inşallah ayağına taş değmesin inşallah