Mihriballim patilibalik Hatice çok ağır ya ama haticeler de zehir gibi zeki oluyor buda bı gerçek tanıdığım tüm haticeler aşırı zeki .
Tugce000 Mihriballim ikinciye eziyet olur bence olmaz yani söylemesi zor ben olsam girmem hiç o işe:) Hanzade mihra zümra ikra olabilir Osmanlı istiyorsanız
patilibalik Mihriballim ya yok ben mahidevran dedim ağır diye. Gerçi haticede öyle. Of isim işi çok zor Allah kolaylık versin ❤️
Tugce000 Mihriballim bunun için daha çok çoğalmanız lazım😂 ama olsun siz devletinizi içerden kurmuşsunuz zaten hayırlı olsun baki olsun😄
Sulee55 Mihriballim kız isim önerileri diye tartışma sabitlenmiş oraya bir sürü yazmışlar baktın mı güzel isimler var fikir olur
Sulee55 Mihriballim benim de ilk daha çocuk yapmaya karar verdigimizde iki isim ayarladık kız/erkek ne cikarsa artık hazır😅
Mihriballim Tugce000 😀😀😀🤭amiin amiin hayır bide bunun erkek versiyonu da vardı erkek olsa kesin Mehmet olacaktı Fatih sulta Mehmet olmuş olucakmis o zaman 😀😀😀 yüce rabbim Halime acidi 🤣
Tugce000 Mihriballim bacım yazılmış kitabı tekrar yazma erkek olursa da koy şöyle okkalıca Selahaddin Eyyübi gitsin o da Kudüs’ü fethetsin olsun bitsin 🤭😀
Sulee55 Mihriballim hayirr 12. Haftama girdim yarın ikili test için hastaneye gidicem kız Umay erkek için Milhan düşündük♥️
Mihriballim 2007 demekki gerçekten yalnız değilim bu düşüncede bende kendimi sorguladım acaba ben mi abartiyorum diye ama ben olsam koyardım diyen yok rahatladım 😀🤭