Mihriballim 2007 demekki gerçekten yalnız değilim bu düşüncede bende kendimi sorguladım acaba ben mi abartiyorum diye ama ben olsam koyardım diyen yok rahatladım 😀🤭
Sulee55 Mihriballim hayirr 12. Haftama girdim yarın ikili test için hastaneye gidicem kız Umay erkek için Milhan düşündük♥️
Mihriballim Sulee55 güzel haberlerle gelin inşallah 😀 milhan diyince bile bı hoş oldum 😀😀 mi ile başlayan isimler beni benden alıyor artık 🤣 rabbim gonlunuzdekini nasip etsin inşallah sağ salim.
Sulee55 Mihriballim 😅😂 AA evet ‘Mi’ amin inşallah🤲Rabbim herkesin gönlüne göre versin sağlıkla kucağımıza alalım bebisleri 🥰
habibedogan Mihriballim Canim ikisi bi arada kulaga tuhaf geliyor sanki ayni gibi baska farkli isim koysan daha güzel olur yine sen bilirsin
Mihriballim emelsena bunda hem fikirim artık bende bir kişi bile olur demedi 😀 eşime okutmam lazım bunları
emelsena Mihriballim bencede okut. Bende böyle ara sıra kararsız kalınca okuyorum çevremdekilerin düşüncelerini 🐣
Tugce000 Mihriballim bacım yazılmış kitabı tekrar yazma erkek olursa da koy şöyle okkalıca Selahaddin Eyyübi gitsin o da Kudüs’ü fethetsin olsun bitsin 🤭😀
Sulee55 Mihriballim uyuyamıyorum uyku duzenim felaket sabah 6 da yattım 7.30 da kalktım doktora gidicez diye