Sulee55 Mihriballim ilk çocuğun adını eşin koyduysa bunda da sen isim bulup önerdin mı senin evladın ya hani sonuçta isim koymak senin hakkın😅
Mihriballim Sulee55 kızımın adını beraber koyduk ikimizinde hayaliydi ama eşim fazla kapıldı 😀😀 adam çıkamıyor etkisinden
Mihriballim Kumsallina95 hiç değilse içinde farklı bı isim var 🤭 ama ben mihri isminden azıcık uzaklaşmak istiyorum
Mihriballim selenaras bende böyle düşünüyorum up uzun isimde bir harf değişik sadece çokta mantıklı değil .
Sulee55 Mihriballim doğuma kadar ikna etmeye bakmalısın o zaman 😃çocuklar büyüdüğünde de kendileri memnun kalmicaklardir bu durumdan bence
Mihriballim Kumsallina95 balım çok tatlı 🥰 kumsal lina da çok şirin naif bı isim adı gibi güzel ömrü olsun
Mihriballim Sulee55 😀😀 kizlar kıyafeti takıyı tokatı paylaşamazken isim konusunda tartışmalarin olacağına eminim 😀🤭
Mihriballim Dmllale bir harf fark var 😀 hemde baya baya aynı ikiside ayrı ayrı güzel ama bir eve bı tane mihri yeter bence 😀
Sulee55 Mihriballim Kesinliklee şimdiki nesil acimiyo gidip ismini degistiriyo hemen zaten çevremde bikac örneği var isminden dolayı okulda dalga geçiyorlar diye değiştirmişler di😃