poyrazinannesi3547 kuzeyinannesiiiii ben 16 haftalıkken gtmştm 9 eylülde takiplydm o yüzden yaptrabldm ilk babam randevu almştı orda çalışıyordu sonra zaten doktor hep gün verdi öyle gttm perşembe günü 2den sonra açlyor diye biliyorum randevu sistemi
kuzeyinannesiiiii Elisa2022_ Sabahattin anıl arı canm hastası cok olan bi doktor ben hep mhrs den randevu alıyorum alarm kuruyorum randevusu acılınca bildirim geliyo direk alıyorum
kuzeyinannesiiiii Elisa2022_ yok canm gecen gün gittim doktorum dedi 2 yada 3 hafta sonra detaylıya gir bende öyle yapıcam ocagın ilk haftası yaptırcam sen yaptırdınmı
Elisa2022_ kuzeyinannesiiiii Hayır canm yaptırmadım bende kontrolum var yarından sonra bı gidince sorcam doktora 18 hafta üç günlüguz ama bilmiyorum
Nesraa_ Elisa2022_ genelde 20 haftada istoyorlar brnde 18+2yim ama doktorum haftaya git dedi birde sen sormadan soylemeyebilir o yüzden sormayı ihmal etme 🤭
kuzeyinannesiiiii Elisa2022_ yok işte benimde zamanım gelmis doktorum özelde yaptır sonucunu bana getir devlet hastaneleri yapmıyo dedi ama benim duyduguma göre tepecik yapıyormus
Sevgikaya1525 dilarasyy çok çok memnun kaldım iyiki prda yaptm doğumu doktorum çok iyiydi doğum yaptım hiç ebeler azarlamadı laf söylemediler hatta doğum yaptığım gün yürümeye bille başladım
dilarasyy dilarasyy doğumu kendi odanızda mı yapıyorsunuz doğumhanede mi nasıl acaba kuaura bakmayın bilmediğim için soruyorum nasıl oluyor sancılar falan odada mı çekiliyor
kuzeyinannesiiiii Elisa2022_ nerde dogum yapmayı düşünüyorsun ben çigli de yapıcam Allah izin verirse inşallah normalde özel düşünüyordum ama çiglinin dogumu da cok güzelmis
Elisa2022_ kuzeyinannesiiiii bende çiğli arajtirma istiyorum özel gıtcekdim eltim orda doğum yaptı bir yıl önce güzel dedi o yüzden galiba orda yapcam
Elisa2022_ kuzeyinannesiiiii kuzeyinannesiiiii banada öyle güzel dediler oraya geldiğimde bı giderim kaydımi oluştururum ama çokk yoğun oluyormuş randevu önceden almak lazımmış sizin doktorunuzdan memnunsaniz bende rabdevu alsam