Ezgileta kuzeyinannesiiiii ben 19. Haftada dışarda bı perinatologda yaptirmistim detayliyi. Ama doğumla ilgili odaları vs sormadım bu gidisimde öğrenicem
kuzeyinannesiiiii poyrazinannesi3547 yani yapıyor demi 9 Eylül ben aradım da cvp vermedi siz nasıl randevu aldınız benimde zamanım yaklaşıyor ona göre randevu alıyım dedim cünkü özelde aşırı yüksek fiyat araştırdım 9 eylülde yapılıyorsa orda yaparım en azından
poyrazinannesi3547 kuzeyinannesiiiii ben 16 haftalıkken gtmştm 9 eylülde takiplydm o yüzden yaptrabldm ilk babam randevu almştı orda çalışıyordu sonra zaten doktor hep gün verdi öyle gttm perşembe günü 2den sonra açlyor diye biliyorum randevu sistemi
kuzeyinannesiiiii Elisa2022_ Sabahattin anıl arı canm hastası cok olan bi doktor ben hep mhrs den randevu alıyorum alarm kuruyorum randevusu acılınca bildirim geliyo direk alıyorum
kuzeyinannesiiiii Elisa2022_ yok canm gecen gün gittim doktorum dedi 2 yada 3 hafta sonra detaylıya gir bende öyle yapıcam ocagın ilk haftası yaptırcam sen yaptırdınmı
Elisa2022_ kuzeyinannesiiiii Hayır canm yaptırmadım bende kontrolum var yarından sonra bı gidince sorcam doktora 18 hafta üç günlüguz ama bilmiyorum
Nesraa_ Elisa2022_ genelde 20 haftada istoyorlar brnde 18+2yim ama doktorum haftaya git dedi birde sen sormadan soylemeyebilir o yüzden sormayı ihmal etme 🤭
kuzeyinannesiiiii Elisa2022_ yok işte benimde zamanım gelmis doktorum özelde yaptır sonucunu bana getir devlet hastaneleri yapmıyo dedi ama benim duyduguma göre tepecik yapıyormus