Tubilokko İnanılmaz derecede ozellıkde aksamları kuyruk sokumu agrısı hatta sol kalcaya vuruyor gibi bir agrı var 😞
Nrdnaks Tubilokko Ayni şekilde bende de hatta oturamıyorum ve bazem topalliyorum ortopediye gitmeyi düşünüyorum
Senveben72 Tubilokko bende ondan çok çektim doktor magnezyum takviyesi verdi ama ben ilaç kullanamadığım için günde bi tane sade soda içmemi söyledi doktor sende yapabilirsin baya baya azalıyor o ağrılar
Busraquner 8+4 üm yaklaşık 3 haftadır mutfağa asla giremiyorum koku hassasiyetim ve mide bulantılarım çokça oluyo 🤦🏼♀️🤷🏽♀️😏
Ccigdemmm-8 Busraquner bnde 9+2 migde bulantim cok fena acaip koku aliyorum kokular migdemi bulandiriyor mutfaga giresim gelmiyor
Tugbannebebek Busraquner bende çok fenayım 10+1 yaklaşık 3 haftadır böyleyim. Ne yesem kusuyorum, çamaşır deterjan temizlik malzemeleri parfüm krem deodorant aklınıza ne gelirse tiksiniyorum. 2 kg verdim sıfır iştah. 1 kere serum takviyesi aldım. İçine bulantı ve baş dönmesi ilacı da koydular.2 gün iyi oldum 3. Gün başladı yine. Doktorum 13-14 haftaya kadar sürer dedi. Nasıl dayanıcam bilmiyorum
cigdem4154 RaYaRY 6+2 çok şükür sadece su içemiyorum su dan miğdem bulandı başka bir sıkıntımız yok ara ara miğde bulantısı oluyo ama fazla değil
basaksahinx 18+1 im eskidim mi bilmiyorum ama sıfır bulantı kusma halsizlik ile geldim bu zamana kadar. Rutin hayatıma aynen devam
kardelenakyoll Sumeyyebilgi bende bel haftada iki kilo aldım bugün diyetisyene başladım başka türlü işin içinden çıkamayacağım
miray53- kardelenakyoll merhaba hayırlı olsun bende 7+6 haftadayım diyetisyen gitmek istiyorum siz gitmişsınız sanırım nasıl bi yol izleniyo anne değil de cocuk mu kilo almasını sağliyo doktor
Sumeyyebilgi kardelenakyoll aynen öyle maalesef bende başladım yoksa kilodan değil de şekerden korkuyorum
Fundaaq 10+4 um bulanti kusma en başından beri var halsizlik çabası cok fenayim cooook 2 tane dogum yaptim onlarda da 9 aya kadar kustum ama bu yastan olsa gerek cok yipratiyor…
Hilal56 9+3 üm 1 aydır hiç yemek yiyemedim 3 gündür yemeğe başladım cok zor günler yaşadık sürekli yatıyordum ac susuz siddetli bulantilarla :( cok yıprandım
ikramomm RaYaRY 5+3 olduk bizde mide bulantısı yok ama tiksinmem var maalesef kaç gündür olan ağrılarım yok denecek kadar azaldı normal mi bilmiyorum arada bi adet sancısı gibi ağırlarım oluyo o kadar 🥺
miray58 7+3 olduk🌸🌸🌸Kendi evimin kokusundan bile midem bulanıyor.Sabahları mide bulantısıyla uyanıyorum.İştahım kapandı çok sevdiğim şeyleri bile yiyemiyorum.Ama kusma yok.Bugün doktorumun mide bulantısı ilacı verdi,bakalım fayda edecek mi
Sanemm99 miray58 ay aynısı ben de oldu kendi evimden öyle tiksinti geldi ki anneme gelmek zorunda kaldım en kısa zamanda doktoruma gideceğim ilaç isteyeceğim yoksa evimden ayrı kalıcam uzun bir süre..
Gorkemcvhr RaYaRY 6 haftalık halsiz ve bol uyumalı geçiyor sanki ufaktan mide bulantısı da başlıyor gibi 😖😢