Sevi_l ikramomm bu sefer hamile olunca gitmedim 5 hafta 4 günlük hamileyim ama gitmedim bu cuma günü gidicem doktoruma
Sefam7332 14+2 olduk bizde çok şükür bulantım kusmam çok olmadı şimdilik güzel gidiyor sadece 2 kilo aldım
Esengultolga ikramomm canım oo yumurta bizide mahvetti 20+3 olduk ama hala ve hala yumurta yiyemiyorum ara ara mide bulantısı oluyr ve kusuyruö geçmiyor anlayacagınız
minikdefnemm fztfatmazel bende aynı durumdayım 12+4 🥲 resmen aç yaşıyoruz inşallah biran önce geçer 🥲🥲
fztfatmazel minikdefnemm inşallah🙏🏻 ilk zamanlara göre çokkk daha iyi tabii ama bitmiş değil🤦🏻♀️ en çok kendi yemeğimi yapamayışım zorluyor beni
Civcivim96_ RaYaRY 7+1 mide bulantılarım kusmalarım kasıkta ağrılarım kokulardan tiksinme çokça halsizlik ve iştahsızlık var..
Eslemmiraaa RaYaRY 8+4 maşallahımız var hiç hamile gibi değilim bazen korkuyorum gerçekten hamilemiyim diye 😅🐣🧿
Civcivim96_ Kızlar bişey dicem, normalde hiç denecek kadar az tükettiğim şeyleri yeme isteğim başladı. Canım sürekli sebze ve meyve çeşitleri istiyor. Bu iyi bişey diye düşünüyorum. Aynısını yaşayan varmı aranızda..
miray58 Civcivim96_ Normalde sevdiğimiz şeylerden tiksinip,sevmediğimiz şeyleri canımız istermiş bu dönemde 🥰😂
Eslemmiraaa Civcivim96_ gayet normal aş eriyorsun çok sevmediğin şeyleri çok sevebilir sevdiğin şeylerden de tiksinebilirsin hamilelik işte 😅
charlottececi Civcivim96_ asla sevmedigim seyler yiyorum. Meyve hic sevmem elma oyle asla isirip yemezdim. Bu hafta 2 kg elma bitirdim. Narın cekirdegine katlanamam demin 1 tane yedim 😂😂😂 sevdiğim bazı seylerden de tiksiniyorum. Hamilelik cok garip ya. 😄 7+1 olcam bu gece ben de 😁 surekli garip ruh hallerindeyim bi de ya cok duygusal ya cok sinirli allah eşime sabır versin 😅
Hiranurumm Civcivim96_ Ben😀Meyve yemiyen biriydim şimdi sadece meyve sebze ve yesilik yiyorum bence bu iyi birşey sağlıklı beslenmiş oluyoruz
Nrdnaks Tubilokko Ayni şekilde bende de hatta oturamıyorum ve bazem topalliyorum ortopediye gitmeyi düşünüyorum
mucizemibeklerken17 Ben henüz 3 gün önce öğrendim ama 2 gündür başım nasıl ağrıyor anlatamam ya ilac da kullanmak istemiyorum 🥺
Eslemmiraaa Civcivim96_ tatlım takma bunları en önemli gayemiz bebeişleri sağlıkla kucaklarımıza almak kontrollü git yemek istediğin şeyide ye ama abartma 🤨