Kumsallina95 Busra_Yildiz oh afiyet olsun yok canım baktık daha gelmedi diyorlar bekliycem artık yapcak birsey yok 😊
Busra_Yildiz Kumsallina95 valla bende malatyadayım öyle aman aman bir şehir değil 😂 az önce Migros’tan çıktım vardı kestane, muşmula aramaya çıkmıştım bende 🤤
Kumsallina95 Civcivinannesi1 baktık canım daha gelmemiş diyorlar tek dedikleri bu İnanki kuruyemisciler vs hepsine baktık 😳
Crcs Kumsallina95 Hataylilara sesleniyorum şahane yemekleriniz var ama neden kestane tüketmiyorsunuz ne demek mevsimi değil 😒
Tugbaky Kumsallina95 valla bak hiç sorun değil istersen çekinme hamileyiz hepimiz normal bunlar teklifim geçerli unutma 🥰
Kumsallina95 Tugbaky saol canim teşekkür ederim Rabbim saglikla bebisine kavuştursun yüreği güzel anne 🙏❣️ eşimin maaş almasını bekliycem 💫🤰🏻
marbling10 Kumsallina95 bir yerşnde bir şey çıkmaz ama çarşıda pazarda çok var,hatta tezgahta kavurup satan satıcılar bile var. Küçük bir şehirdeyim üstelik
Kumsallina95 marbling10 ay inşallah çıkmasında tek korkum o ya bizim buralara gelememiş işte bay kestane 🤔