Kumsallina95 Kız canım kestane çekti 1 haftadır bulamadık hicbiryerde çocuğun biryerinde çıkmaz umarım 🤔
Busra_Yildiz Kumsallina95 biz bikaç kere aldık ya nasıl mevsimi değil 😂 çarşı da falanda yokmu öyle pişirip veren
Kumsallina95 Aag06 bura küçük yer ama hicbiryerde yok ya 1 haftadır aradık taradik mevsimi değil diyorlar
Kbra240 Kumsallina95 ne demek mevsimi değil tam mevsimi asil trendyoldan sipariş edebilirsin ben Zonguldakliyim bizim orda çok olur herkes toplayıp satıyor hatta
Nazli_ayar Kumsallina95 mevsimi mi değil. bir aydan fazla oldu ben her yerde kestane görüyorum. Büyük marketlerde vardır bide oralara bakın
mathildaa Kumsallina95 ben İstanbuldayım 1 aydır falan var manavlarda. Carrefour migros büyük mağazalarında da vardır muhtemelen
Kumsallina95 Kbra240 vallahi bize böyle dediler her sorduğumuz yerde enteresan yani şimdi olur kestane aynen bakcam eşim gelsin
Kumsallina95 Busra_Yildiz oh afiyet olsun yok canım baktık daha gelmedi diyorlar bekliycem artık yapcak birsey yok 😊
Crcs Kumsallina95 Hataylilara sesleniyorum şahane yemekleriniz var ama neden kestane tüketmiyorsunuz ne demek mevsimi değil 😒