Kumsallina95 marbling10 ay inşallah çıkmasında tek korkum o ya bizim buralara gelememiş işte bay kestane 🤔
Kumsallina95 kalpatisi_ of kokusu burnuma geldi kız ay niye böyle alakasız şeyler aseriyorum anlamadım ,🤔
kalpatisi_ Kumsallina95 canın bişey aşerdiğinde yiyemezsen avucunu hafif yalayıp göğsüne koy elini diyolar o zaman gidiyomuş aşermen öyle duydum 😘
kalpatisi_ Kumsallina95 kıyamam yaa. İnşallah bulursun kuzu. Bulamazsan aklından çıkarmaya çalış kötü bi durum Allah yardımcın olsun 🥰🥰
mervegemen- Kumsallina95 belende karşılıklı dukkanlarin oldugu yer varya orda olur genelde hamileler için meyveler falan oraya bakin. Olmadi internetten getirtin.
Omurorucova Kumsallina95 getir uygulamasında var getir büyüğe bak bulursun ve mevsimi bulunmaması gibi bişey olamaz ki ☺️
Suzannaz Kumsallina95 bende konu açtım fakat kimseden cevap alamadım belki bende cevap bulurum MERSIN ERDEMLİ civarı bilen varsa bana da yardımcı olun lütfen 🥺
mervegemen- Kumsallina95 bende iskenderunluyum. Belene bakin. Anitin orda pişirenler oluyor oraya bakın ve pazarlara mevsimi geldi illaki bulunur
Kumsallina95 rmeysaerdemm1 saol canim benim düşünmen yeterli 🙏 Allah razı olsun güzel kalbinden öperim 🙏
rmeysaerdemm1 Kumsallina95 amin insallah. Ama lutfen hic cekinme gonderiyim hamile halinle arama daha gercekten cok sevinirim ❤