Arzuuu Normal mi oldu 😊 gözünüz aydın allahım güzel günler göstersin miniğinize sağlıkla
bilgeilke ay ben Sezeryan doğum yapacağım halde 40hafta yi bekletiyor doktorum bj sknti olmadığı sürece senide bekletir canım meraj etme hemen almaz sezeryana belirti yok diye
bilgeilke 39.hafta içindeyim şuan bendede hiç belirti yok 😁 ama belirti olsun olmasin çarşamba geliyor oğluşum sezeryanla 🤗 2.dogumum
    Nisadmr2306 korkma canim dönmez sezeryana ben Sezeryan doğum yapacağım halde doktorum bekletiyor beni 40.haftaya kadar 😁
    Valla bizde 39+5 olduk deli gibi normal isteyen bir kişiliğim çok istiyoruz herhalde ondan olmuyor yürümedgiim yol yapmadigim temizlik kalmadı hiç tık yok pazartesi son kontrol bakalım ne olacak
      Mehtapaygen ne güzel doktor, benimki 40 ı bile bekleyemiyor herşey yolunda olmasına rağmen bi an evvel suni sancıyla doğurtmak istiyor 😒😒😒
        Sibel3434 9 aydır var bel ağrım, akintim süt gibi çok fazla çamaşır değiştiriyorum , ayrıca sanki idrar kaçiriyomusum gibi bu aralar