Nisadmr2306 Kızlar 39 nci haftaya girdik ne yalancı sancı ne bi ağrı hiç birşeyim yok , korkuyorum normal doğumken sezeryana dönecek diye
Minikmucizemmm Nisadmr2306 Aynıyız canım 39+2 olduk hiçbir belirti Yok mide bulantısından başka kendimi temizliğe vurdum hunharca temizlik yapıyorum şuan belki işe yarar ☺️
Elfdrnncm Nisadmr2306 bende 39+0 im. Hic bir belirti yok. Insallah kendi sancimizla kolay bir dogum yapariz🙏
Nisadmr2306 Minikmucizemmm Ay bende oda yok ne yanma ne bulantı ne şişlik 😁 sabırsızlıkmi var acaba bizde
Esrakbas Minikmucizemmm ya bende de oldu iki kere mide bulantısı kusma ishal az da bel ağrısı sonra geçti 39+4 deyim belirti de Yok 🙄
Minikmucizemmm KezibanUan valla 2 haftadır hergün yarım saat Sıcak suya oturuyorum squat yapıyorum yok anam gelmiyo 😂😂😂
Nisadmr2306 KezibanUan denedim suyun kaynar olması gerekiyormuş cayır cayır yandım 😁 9 aydır günde 10 bin adım atıyorum
Minikmucizemmm Nisadmr2306 valla isteyecek durumda değilim 3750 olmuş oğlum perşembeye kadar 4000 kg olursa yandık o yüzden bir an önce gelmesi lazım 😂
Mehtapaygen Ben 40 + 2 oldum ama 5 6 saatte bir belime hafiften vuruyor sonra bir daha sabaha kadar sanci manci yok yürüyorum çömeliyorum ne zaman canı isterse diyor doktor 42 ye kadar yolu var dedi bakalım hayırlısı
mrvhmz Mehtapaygen ne güzel doktor, benimki 40 ı bile bekleyemiyor herşey yolunda olmasına rağmen bi an evvel suni sancıyla doğurtmak istiyor 😒😒😒
bilgeilke Kızlar bizde 39 olduk ama hiçbir belirti yok cuma günü son kontrolüm var eğer o zamana kadar gelmezse sezaryen olucam 😒 bian önce gelmesi lazım neler yapmam lazım normal doğum için herşey yolundayken sezaryene dönmesini istemiyorum. Hurma yemeye başladım ve hergün temizlik yapıp yürüyüş yapıyorum 🤭
Nisadmr2306 bilgeilke Benim arkadaşım doktor iliilişkiye git dedi ertesi gün doğurdu 😁 bi sorsana canım doktoruna ya
Elifbade bilgeilke ay ben Sezeryan doğum yapacağım halde 40hafta yi bekletiyor doktorum bj sknti olmadığı sürece senide bekletir canım meraj etme hemen almaz sezeryana belirti yok diye
Elifbade bilgeilke 39.hafta içindeyim şuan bendede hiç belirti yok 😁 ama belirti olsun olmasin çarşamba geliyor oğluşum sezeryanla 🤗 2.dogumum
DenizD Nisadmr2306 bende bunu duydum ama 39. Haftamdayım sırf artık bunaldım dıye denıyım dedım gelsın artık dıye ınanılmaz canım acıdı sankı bısey ıtıyo ıcerden olmadı yanı
Nisadmr2306 Tugetpak Doktora sor oluyosa dene😁 birde grip oldum ki yaz günü vücudum tutmuyor. Acaba doğum belirtisi olabilir mi😂