Hapı yutmakta zorluk çeken var mı? İkiye böldüğüm halde tutamıyorum midemi bulandırıyor 🤮
Decavit kullananlar 💊
RasimEfemoms decavit i ikiye bölmeyin içinde b vitamini olduğundan zaten kötü kokuyor bölerseniz daha da kötü kokup midenizi bulandırır içemezsiniz
RasimEfemoms ben yemekten hemen önce içiceksin doktor demişti valla tadını alammaya çalılıyoeum🤦🏻♀️Zaten ilaç zor yutan birisiyim bi kere yutamamaktan çıkarmıştım ilacın acılıüından😂daha ilaç yutamıyorum nasıl doğurcam anam
RasimEfemoms aynen bende ikiye bölüyorum zor yutuyorum
Reyhan561 diğer türlü de yutamıyorum ki😭 normal hayatımda son raddede içerim hap şimdi hamileliğimden beri ilaç kullanıyorum midem kabul etmiyor artık
deletedmom87894 deme öyle 😂😂 bir kerede fırtlatcaz 😂 ekmeğe satışta mı yutsam şimdi aklıma geldi sahana
Berry16 aynı vitaminin daha küçük boyutta olanı var mıdır kii
RasimEfemoms ben öncesinden naneli şeker karanfil tarzı ağızın tadını değiştirecek şeyler yiyip yutuyorum deneyebilirsin😂
Ben de yiyeceklerle yutuyorum mesela muz yeyip agzima atıyorum o zaman kolay geçiyor 😄
deletedmom87894 tok karna kullanmak gerekiyor ama
tugbaacng bende yemekten hemen önce yazıyor🤷🏻♀️
deletedmom87894 😳😳😳 oha 😳😳 sen diyince baktım, tok karna günde 1 defa yazıyordu, yeni pakette yemeğin başında diyor 😫😫😫
RasimEfemoms ben 1 tablet bitirdim 2.sine başlayamadım🤢 gerçekten mide bulandırıyor birkeresinde yuttuğum yerde boğuluyordum
tugbaacng bende de tok karnına günde 1
deletedmom87894 ben hapın tadından yutamamazlık yapmıyorum ki bana çok büyük geliyor bir de yapışıyor dile
merveavcu muz kayganlaştırabilir onu da deneyeyim 🤮🤮
Gundogan20 tebrikler bir tableti de olsa bitirebilmişsin 🥺 yuttuğunda mide bulanıyorsa akşam da içebilirsin yazmışlardı ama danış gene de bir
RasimEfemoms mahvediyor beni ki zaten hiç hap yutmayı bilmem yutamam yani midem ağzımda zor yutuyorum bu hapı
RasimEfemoms ben aksamlari yemekten sonra ya da yatmaya yakin aliyorum
Hic mide bulantisi yasatmadi. Buyuk diye sorun yaaiyosun anladigm kadariyla ama bence ikiye bolmemelisin.
tugbaacng ben akşam yemeğinden hemen önce yutuyorum canım sende öyle yaparsan hem miden boşda olmaz gündüz yediklerinden dolayı