tugbaacng bende yemekten hemen önce yazıyor🤷🏻♀️
Decavit kullananlar 💊
deletedmom87894 😳😳😳 oha 😳😳 sen diyince baktım, tok karna günde 1 defa yazıyordu, yeni pakette yemeğin başında diyor 😫😫😫
RasimEfemoms ben 1 tablet bitirdim 2.sine başlayamadım🤢 gerçekten mide bulandırıyor birkeresinde yuttuğum yerde boğuluyordum
tugbaacng bende de tok karnına günde 1
deletedmom87894 ben hapın tadından yutamamazlık yapmıyorum ki bana çok büyük geliyor bir de yapışıyor dile
merveavcu muz kayganlaştırabilir onu da deneyeyim 🤮🤮
Gundogan20 tebrikler bir tableti de olsa bitirebilmişsin 🥺 yuttuğunda mide bulanıyorsa akşam da içebilirsin yazmışlardı ama danış gene de bir
RasimEfemoms mahvediyor beni ki zaten hiç hap yutmayı bilmem yutamam yani midem ağzımda zor yutuyorum bu hapı
RasimEfemoms ben aksamlari yemekten sonra ya da yatmaya yakin aliyorum
Hic mide bulantisi yasatmadi. Buyuk diye sorun yaaiyosun anladigm kadariyla ama bence ikiye bolmemelisin.
tugbaacng ben akşam yemeğinden hemen önce yutuyorum canım sende öyle yaparsan hem miden boşda olmaz gündüz yediklerinden dolayı
Mervikooo boğazımdan geçmiyor ama bebeğim için diyip denedim 5 tanesi çöp oldu 🥺
RasimEfemoms neler çektim onu içenece 😂😂
Gundogan20 ben içmeden çektiysem seni düşünemedim şuan 😂😂
deletedmom87894 Bana doktor yemekten hemen sonra iç dedi ama eczacı üstüne yemekten önce yazmış bunu verirken doktor eczacı yanlış yönlendirir die kağıda yazıp vermişti bana