AngryBirds Damla58 https://www.hizliresim.com/bt19vu1 Dün tekrar test yaptım dayanamadım, doktorum Bunlar poz olabilir, kan tahlili önemli dedi. Bi tık demorolize oldum işe de başladım dün siz nasılsınız?
Damla58 AngryBirds pozitif içini ferh tutu bu benm ıkncı tüp bebek denemem ilkinde ynı böyleydı gttm kand 300 ckmstı 7 haftalıkken düşük yaptm kan pıhtılaşması varms genetık testlerde cıktı bu iknci denemem benmde
AngryBirds Yaprak- Bende öyle düşünüyorum en başından beri, dün bi durup düşündüm ya negatifse ve ben boşa heveslendiysem diye yarin sağlık ocağında kan vereceğim bakalım. Kanımda tuhaf bi sızı var korkuyorum 🌸😏
Damla58 AngryBirds kullandm ama igne olarak kullanmam gerekiyomus şimdi hem hap olarak hem ıgne olarak kullanıyorum
Damla58 AngryBirds bende progestan fitil progestan igne Estrofem Coraspin Vitamin Tiroid ilacı Kan sulandrcı igne
AngryBirds Damla58 Kan sulandırıcı iğne hariç, tiroid hapı da var bende ama gebelik öncesi de kullanıyordum 😊
Damla58 AngryBirds hayrlısı olsun düşünme sürekli bazen hıssetgn sızı agrlar pskolojik vucudumuzu bu dönemde cok dınledgmz icin doktorum öyle demşti yarn gdp verme bence 12 günün dolmasnı bekle sabrettn bu kadar💜
AngryBirds Damla58 Dün doktor bey Çarşamba, Cuma kan ver dedi 😊 Ay dayanamıyorum ya, kabızlık sorunum var bi de dert :(