Olqa40 AngryBirds Amin Tüm isteyen her kesin gölüğce olsun inşallah. Hadi hayırlı haber ilk senden gelsin
Pufikto AngryBirds bence var benim de böyleydi yarın tekrar yaparsan biraz daha koyulaşmış oluuur ay çok heyecanlııı 😍😍😍
AngryBirds Pufikto Bence de var, en başından beri hissediyordum. İnşallah güzel sonuçlar alırım. Haftaiçi direk kan vereceğim nasipse 😍
Damla58 AngryBirds AngryBirds hadi hayrlısı olsun canım benımde salı günü oldu transferimm hayrlı haberler alırız umarım ikimzde🌸
AngryBirds Damla58 Ben hep olduğuna inandım aslında. Erkenden de test yaptım bu 2. 😊 İnşallah hepimiz için olumlu olur ❤️ Mutlaka haberleşelim 😍
AngryBirds Ley-24 Yaaa maşallah çok hızlı çıkmış sizinki de sağlıkla gelsin inşallah😍 Ben hep inandığım İçin çizgi görüyorum ya da görmek istiyorum😊
Educator Hayırlı olsuuuuuuun sağlıkla kucagına al inşallah ben de 6. Gunum yaptım aynı böyle cıkmıstı ❤️
AngryBirds Educator Yaaa ne mutlu size ❤️ Ben erken yaptığımı biliyorum ama hep tuttuğuna inandım, sonucu görmek istiyorum sadece 🌸 Hepimiz sağlıkla kavuşalım Allah herkese nasip etsin😍
Pufikto AngryBirds yaaa bence de varrr rabbim gönlünüze göre versinnn güzel haberlerinizi bekliyoruz 😍😍
Damla58 AngryBirds ben dayanamayıp ıkncı gun yapmstm ama teste bsey ckmamstı yarın yapıp yapmamakta kararsızım
DamlaNur29 AngryBirds daha rahme yeni yerlşeme olmusdur olduysa canım kana geçmesi 10.günü buluyor cok erken dahaa biraz sabretmelisin 5 gün daha ah o günler geçmez günler ay olur insana
AngryBirds DamlaNur29 İçimde hiç şüphe yok nedense en başından beri🌸 O yüzden heyecanlanıyorum değişik bir süreçmiş Allah herkese nasip etsin inşallah🌸
Bitterimmm Hayırlı olsun canım var 😍 inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Ben 8. Gün kan testi verdim pozitifti çok şükür 🙏🥰🤩
AngryBirds Bitterimmm Yaa çok teşekkür ederim😍 Sizin de Bebişiniz hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin🧿 Çarşamba gün enjeksiyonum var gidip hemen kan vereceğim 🙈
AngryBirds Damla58 Benim kalbim çok rahattı, transfer günü bile tutacak demiştim. Ama insan ister istemez stres oluyor bekleyebiliyorsunuz birkaç gün daha bekleyin 😊 İnşallah güzel sonuçlarımızı da buradan paylaşmak nasip olur❤️