Divrimmm 36+3 olduk bizde ama sanki zaman geçmiyor gibi 😞 ayaklarım şiş ellerim şiş sağlıkla kucağıma alsam diyorum hemen çünkü şişler son bir aydır beni tüketti
Ayseela7 Annesininbitanesi1 bende çok korkuyordum. Bir dakika sürüyor sürmüyor kendini kasma hiç yazdıkları dedikleri gibi değilmiş. Bi acı hissetmedim ama daha önce okuduklarımın korkusu yetti canıma 😀
Annesininbitanesi1 Ayseela7 benimde aynı daha önceki okuduklarım hep aklıma geliyor ve tedirgin oluyorum ay çok rahatlattınız valla bugün bütün gün bu hafta korkuyla düşün düşün nasıl geçecek diyorum hastaneden çıktığımdan beri 🙏🙏
Ayseela7 Annesininbitanesi1 canım da cok kıymetlidir kan alınırken bile kasarım kendimi korkarım. Ama çatı muayenesi dediğim gibi hemen olup bitiyor derin derin nefes aldım acı yok inş sizde hissetmezsinz 🙏🏻
f_y3360 ZeynepSalih geçen hafta başladım 1 tane yiyordum korkudan direk etkileyecek fln die düşündüm herhalde 😅 sonra formda biri günde 5 tane düzenli olarak yemeğe başladım die yazısını okudum cesaret aldım bende düzenli 3 tane yiyorum günde
ZeynepSalih f_y3360 teşekkür ederim bende başlim yavşdan artık rabbim herkese kolay doğumlar nasıp etsın 🥰
cemrecanimm 36+4 ❤️ 37. haftamızda çatı muayenesi yapılacak. arada adet agrısına benzer agrıyor olup geciyor ve sanırım pelviks kemikleri, bacak arası tam cok agriyor🥺
Msms cemrecanimm benim de sanırım 36+1 de olacak.Benim de ağrı da değil de batma gibi oluyor vajinamda
ege_ayaz_mom Msms 35+3 olduk bizde 3 günümüz kaldı 36ya sezeryan olacağımız için günümüzde belli son 27 diyoruz 🤗💕
Ayse-Aslan 36+4 den selamlar benimde bebeğimin bası kanalda 2 gündür sancılarım basladı altta cok baskı hıssedıyorum 1 2 santimde acılmam var sancın gelırse gel dedi ama daha şiddetli bir sey yasamadım sanırım birde nişanım parca parca gelıyor korkuyorum birazzz😂😂
Msms Ayse-Aslan sağlıkla geçsin süreç sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza inşallah🙏 Bende de toplanma oluyor karında sertleşme bazen de vajinada batma hissediyorum
Msms Esucu Cerencls5 her doktorun sanırım çatı muayenesi değişiyor benimki de cumartesi kontrolüm var o gün yapacak büyük ihtimal
Msms CansuDefne07 benim de nstde herhangi bir sancım çıkmadı gece bazen bel ağrım oluyor yatış durumuma göre bekliyoruz biz de doğum şeklinize karar verdiniz mi?
CansuDefne07 Msms normal doğum istiyorum inşallah bı sorun olmazsa şimdilik herşey yolunda gibi. Benimde sancım vs cikmiyo nts de 😊 inşallah 40 i görmem 😁
Jeatimo 31hulya31 bende 36 oldum sabah muaynem var. Bikini üst bölgesinde bugün şiddetli ağrı vardı nedenini anlamadım. Bide sancı nasıl olacak ben niye hissetmiyorum bı şey yahu