Msms Ayse-Aslan sağlıkla geçsin süreç sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza inşallah🙏 Bende de toplanma oluyor karında sertleşme bazen de vajinada batma hissediyorum
Ayse-Aslan Msms bebek kanalda oldugu için normal dedi ama agrısına dayanamazsan sezeryan yaparız dedi aslında ikisindende korkuyorum🤷♀️😂
Msms cemrecanimm benim de sanırım 36+1 de olacak.Benim de ağrı da değil de batma gibi oluyor vajinamda
Jeatimo 31hulya31 bende 36 oldum sabah muaynem var. Bikini üst bölgesinde bugün şiddetli ağrı vardı nedenini anlamadım. Bide sancı nasıl olacak ben niye hissetmiyorum bı şey yahu
CansuDefne07 Msms normal doğum istiyorum inşallah bı sorun olmazsa şimdilik herşey yolunda gibi. Benimde sancım vs cikmiyo nts de 😊 inşallah 40 i görmem 😁
Msms CansuDefne07 ben de yarınki çatı muayenesinden sonra eğer uygunsam normali beklerim diyorum ama tabii ki kısmet🙈
Sultann1603 Msms 36+5 heryerim şişti ayaklarım aciyo artk karnım kasılıyo belim agriyo bu kız ne zaman gelcek diye sormaktan yoruldum artk doğurmak istyrm bende durum bu😃
Selver07 Tam 36 hafta 🌿 Son iki haftamız doğuma bugün gün alacağız bakalım ☺️🌸 Bacağıma giren kramplar resmen kalıcı ağrı oldu yürürken ağrıyor felan gece nefessiz kalmaktan korkuyorum zorluyor karnım patlayacak gibi 🥵
Msms Selver07 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bebişinizi🙏🥰 benim de geçen haftalarda öyleydi sol dizim kötüydü topallıyordum sol bacağımın üstüne basamıyordum ve arka kısımda da hep kramp vardı eşim masaj yaptı birkaç akşam geçti belki faydası olur.
Selver07 Msms evet ya benim de aksi gibi sol taraf bide bi amda yürürken bi ağrı giriyor bende masaj yaptırıyım bakalım ☺️
CansuDefne07 Msms normal daha iyi diyolar inşallah normal doğum yaparız 🤗bugün hafif sancı çıktı haftaya da çatı muanesi olcam bakalım
H_myra1 Msms 36+4 geri sayım başladı bi diyorum 40.haftada olsun biraz daha toparlasın sonra bakıyorum bulantılara dayanamıyorum 38 39 da gelsin zaten dün nst bakıldı sancıda yok diger iki dogumum gibi buda suni ile olacak