Duriyeee okuyor evet aslında mantıklı dur ben bir de burdan yürüyeyim eşime ikincisini de sen seç diye 😂
eeebruuu Duriyeee neden saçma olsun ki bence gayet güzel canım ve herkeste bulunmayan nadir isimlerden 🥰 Benim de kızım olacak Allah izin verirse ismini Nefes koyacağız annesiyle babasına bir ömür nefes olsun ☺️
Duriyeee Baburhulya tabi ki anlamı önemli bence dünya bu dünyanın en anlamlı ismi bizim dünyamız sonucta değil mi ☺️
nvn-mutlu Duriyeee boşver canım insanları kimse senin yaptığını onaylamak zorunda değil hiç takma bile 🥰 dünya 🌎 ismide gayet güzelmiş ayrıca evlat dünyamız olmuyor mu biranda ❤️
gonulbodurr Duriyeee cok hos bi isim bence cok anlamli dunyam diye sevmek, opmek hic aklima gelmezdi harbi mukemmel bence. İnsanlar konusur ayse koyma bu derler fatma koyma bu derler herkes surekli der yani onemli olan sensin sen ve benegin gerisi tırı viri
Duriyeee gonulbodurr demi ama ay ben cok heveslendimmbu dünya ismine bu kadar olumlu yorum olunca daha bi sevindim 😂
guzelbebegimmmmm Duriyeee ben de pek sıcak bakamadım isme kusuruma bakmayın 🙏🏻 Herkesin kendi tercihi tabiki
Duriyeee nvn-mutlu yani bende öyle düşünüyorum. Bir anda dünyam olacak bir minik gerçekten dünyam diye seslenmek hosuma gidecek
kedivebebekannesi5555 Duriyeee bence Dünya çok güzel bir isim , bende oğluma Nefes ismini koyucam, bana da ailelerimiz kız ismi gibi koyma vs diyorlar ama arkadaş çevremizde oldukça beğenilen bir isim tabi isim unisex o sebeple çok sorun etmiyorum 🤭😅
nvn-mutlu Duriyeee Rabbim sağlıkla kucağına alıp ismiyle seslenmeni nasip etsin 🌎 güneş gibi doğsun ❤️🥰
asyaninanneyim Duriyeee siz istediğiniz ismi koyun kimseye kulak asmayın. Annemde sağ olsun bana üç isim vermiş mesela 😂 neyse ki ücüncü ismim rüya :)) onu kullanıyorum
Duriyeee asyaninanneyim ne güzel tercih edebilme durumunuz var. Mesela benim olmadı bu senelerce zorluk yaşamama sebep oldu. O yüzden sanırım biraz fikre ihtiyacım var. Keske bir ismim daha olsaydı belki onu severdim😂