Duriyeee gonulbodurr gonulbodurr anlaşamıyoruz ki işte hala o dalga gecerler mi diye düsünüyor ben de o yüzden fikir ihtiyacı duyuyorum. Cocuk iki gün sonra bana neden dünya koydun demesin diye 😞
Duriyeee asyaninanneyim ne güzel tercih edebilme durumunuz var. Mesela benim olmadı bu senelerce zorluk yaşamama sebep oldu. O yüzden sanırım biraz fikre ihtiyacım var. Keske bir ismim daha olsaydı belki onu severdim😂
asyaninanneyim Duriyeee ya ben üç isimden o kadar çektim ki sınavlarda kodlarken, kızıma yalnızca asya ismini vereceğim. Dünya ismi cok güzel 💕
Sude-96 Duriyeee her ismi özellikle bu yeni çıkan isimleri beğenmeyen biri ve kızına güneş adını koyacak biri olarak çok güzel çok bayılıyorum hatta bazen aklım kayıyor kimseyi takma çok güzel 🤍
asyaninanneyim Sude-96 güneş cok güzel bende liya,lima,lila,lena ,elizan,esila gibi isimler karşıtıyım 😂 sevmiyorum böyle isimleri kızıma asya ismini vermeseydim güneş verebilirdm cok güzel
gonulbodurr Duriyeee Ya bizde illaki anamiza babamiza neden gonul neden ali diye soruyoruz. Sen kizina verebilecegin mantikli bi cevabin varsa gerisi bos bence. Dedigim gbi seni sadece sifat olarak dunyam diye degil ismin olarak da dunyam diye sevmek istedim vs vs gbi. Ama esin konusuna tabi ki bir sey diyemeyiz. Cunku ikinizin bebegi ortak karar olmasi onemli bence. Mevzu bebegime bu ismi koyabilir miyim diye izin almak değil sadece ortak karar vermek. Her ne kadar senin bebeginse onunda bebegi. Onunda begendigi bir sey olmasi simdilerde kucagina almadigi icin pek onemli olmayabilir ama yarin bigun dogduktan sonra onemli hal alir. O yuzden ikna etmek. Sen ne kadar cok istedigini esine goster yansit. İnsanlarin hep bos yaptigini, baska isim koysan da ona da kulp bulacaklarini, en azindan sancisini agrisini cektigin bir bebekte senin milletin fikrinden ve zikrinden cok cok çok çok fazla hakkin oldugunu bunlari esine yansit. Zaten cogu baba adaylari icin dedigim gbi bizim kadar onemli bulmuyorlar bu durumu. Henuz hic bir seyin farkinda degiller. O yuzden dilin bülbül gibi şakısın 😂 biz kadinlarin isteyipte yapamayacagi seyler yok denilcek kadar azdir 😂
Duriyeee asyaninanneyim 😂😂 cidden herkesin isimde ayrı sıkıntısı var güzeli de çirkini de 😂 neyse ben memnun olayımda cocuk memnun olur herhalde 😂😂🌍
Sude-96 asyaninanneyim bende az kalsın Bir hata yapıp liya koyacaktım 😂 o kadar çok koyulduki birde soğudum ay evet hele esila falan çok enteresan gerçekten 🙈 Asya da çok güzel ben iki isim tercih ettim, Güneş Leyla
gonulbodurr asyaninanneyim Dgerlerini pek duymadim ama elizan ismini ben cok ama cok begeniyordum.ismin kendisini degil anlamini cok seviyorum anlami Uzaktan gelen ezan sesi demek. Bende cok istemistim Allah bana erkek bebek dogurmayi nasip edicek insAllah dogal olarak vazgectik. Erkege pek uygun gbi durmuyor cunku
asyaninanneyim Duriyeee evet tabiki tercih meselesi simdi linçlenmeyelim 😂 ama dediğiniz gibi herkes aynı koyuyor
Duriyeee gonulbodurr benimki aşırı takıntılı isim konusunda adam cinsiyet öğrenmeden sence ne diye sorduğumda bile cevap vermedi neymis haksızlık olurmuş bebeğe her ikisinde başımın tacı diyor simdi isimde de öyle resmen en ince ayrıntıya kadar araştırıyor bence asıl sebebi kıskançlık ama kabul etmiyor 😂😂 ayrıca acıklamaya bayıldım eşimi de böyle ikna edeceğim 😂😂
Sude-96 Duriyeee tuhaf geliyor ona heralde o çok klasikçi birde tutturmuş Eylül koyalım nazlı koyalım 😂