Duriyeee Bebeğime isim olarak hep icimden DÜNYA ismi geçiyordu cinsiyet belli oldu şimdi herkes olumsuz yorum yapıyor kötü dalga geçerler diyor herkes sizce nasıl fikirleriniz benim icin önemli
Elsu26 Duriyeee Kimin ne dediğinden kimene sen istemişsin eşin onaylamış kem ne derse desin içine sinen isim neyse o ismi ver içinde kalmasın anlamı için ya da dini açıdan yorum yapamam ama bence güzel bi isim insanlar hangi ismi seçersen seç yorum yapacak çünkü konuşmayı severler bi kulağından girsin bi kulağından çıksın biz sevdik içimize sindi de geç sinir oluyorum şöyle her şeye burnunu sokan insanlara size ne ya beğenmiyorsan kendi çocuğuna koymazsın 😒
Duriyeee Elsu26 ya herkes herşeyi ne yorum yapıyor ki . En başta biz öğrendikten cok geçmeden bebek odası aldık çünkü taksitle almak zorundayız daha bebeğin masrafları olacak doğum parası derken diye herkes duydu bir şekilde vay efendim dereyi görmeden paçayı sıvamısız ya herkesin belli baslı planları var bırak ismi aldıklarımızı yakında uyumamıza bile karışılacak maalesef
Beyzolas Duriyeee yaa bizimde isim seçmemiz çok zor oldu eşimle, en sonunda ortak beğenebildiğimiz bir şey seçtik 😅
Elsu26 Duriyeee işte bu senin elinde karıştırma annen de olsa kaynananda olsa kardeşin de olsa karıştırma biz böyle karar verdik de anlasınlar biz karıştırmıyoruz illa ki fikir alıyoruz büyüklerimizden ama en nihayetinde biz ne istersek o oluyor isim için de kayınpederim bizim söz hakkımız yok mu dedi fikir sunabilirsiniz bile demedim bizim içimize bu isim sindi dedim kestirip attım bi daha kimse bir şey diyemedi bizim çocuğumuz çok istiyorsanız siz de yapın bi çocuk ona müdahale edin 😡 sinirlendim yine böyle insanlar her yerde var apartmanda bi iki kere selamlaştığım adını bilmediğim insanlar bile bir şeyler hakkında yorum yapıyor gülümseyip gidiyorum sanane demek istiyorum ama yüz yüze bakıyoruz diye bir şey diyemiyorum 😡
Deletedmom27272 Duriyeee aynen aldığın kıyafete kadar illa yorum yapıyolar çok kıyafet almışsın hepsini giyemiycek bir kerede olumlu yorum yapın güle güle giyin diyin ama nerde insanlar kan emici maalesef
Baburhulya Elsu26 Aynen sana sonuna kadar katılıyorum isim koyma anne ve babanın hakkıdır bende aymira dedim ne dediler eşarp markasına benziyor hemen insan etkileniyor yani o yüzden kimseye aldırmamak lazım
Duriyeee okuyor evet aslında mantıklı dur ben bir de burdan yürüyeyim eşime ikincisini de sen seç diye 😂
Baburhulya Benim de kzim olucak bende isim arasindayim ama okdar kulağa hoş isimler geliyor ama önemli olan anlamı yani lütfen yavrularıniza anlamı güzel isimler koyun
Duriyeee Baburhulya tabi ki anlamı önemli bence dünya bu dünyanın en anlamlı ismi bizim dünyamız sonucta değil mi ☺️
Elsu26 Baburhulya Aynen öyle kalp kırıyorlar hevesi kursağında kalıyor insanın o yüzden fikir almadan biz beğendik bu isim olacak diyip söz hakkı vermemek
Msl_ege Duriyeee mavi saçlı kız diye bi kitap okumuştum orda bi karakterin adı dünyaydı 😍 insanları boşverin ne der kısmını . bende oğlumun adını destan koydum , insanlardan çok annem çok karşı çıktı 😂 ama umrumda olmadı açıkçası . sizin içimize sindiyse boşverin gerisini