SumsavMah asyaninanneyim ana kucaklari hem sallanıyor hem her yere götürülüyor bence beşik alma şimdi madem annelerde kalcaksn
Asyaveannesi36 SumsavMah Rabbim gönlünüze göre versin inşallah bizim hayalimiz hep minnoş bir kızımız olmasıydı çok şükür bir kızımız olucak dilerim kalbinizde geçen olsun 🙏🏻💙
SumsavMah Asyaveannesi36 Amin Allah razı olsun benim de hamilelikten önce şimdi isteğim bir kızım olsun hayırlı sağlıklı uzun ömürlü nasip eder inşallah mevlam
Ece003 SumsavMah indirimler olduğunda çok daha uygun oluyor indirimleri kolla kasım sonunda blackfriday indirimleri oluyor herşey daha uyguna geliyor
piinaarr SumsavMah bende 25 haftamdayım yavaş yavaş başladım her yerde beğendiğim ürünlerin fiyatını soruyorum satıcı ocakta fiyatları artacak diyor böyleyken alması zorken zamlanınca daha da güçleşir bence en azından acil olan hastane çıkışı battaniye gibi önemli malzemeleri alın yinede tercih meselesi 🌸
asyaninanneyim SumsavMah yaa canım cinsiyeti belli değil mi henüz inşallah sağlıklı sıhhatli eli kolu düzgün kucağımıza alalım evlatlarımızı seninde gönlünce olsun inşallah 🙏🏻 ❤️
SumsavMah asyaninanneyim erkeğe benziyor dedi 18haftalikken net kız dedi 21 de gittim gostermiyo dedi tam net öğrenemedik
guzelbebegimmmmm SumsavMah valla ben de 23teyim azar azar görünce alıyorum. Eşim tek seferde toplu alırız diyor da benim de hevesim çok oluyor 🥰 oğlum var 4 yaşında. Şimdi kızım olacak inşallah. Şöyle cicili bicili şeyleri görünce içim gidiyor😍
guzelbebegimmmmm SumsavMah ben de bugün civile gittim. Gerçekten fiyatları iyiydi. Oğluma da oradan alıyorum kumaşını beğeniyorum☺️
Busrabaksii SumsavMah bende 24 teyim çoğu şeyi tamam. Ama şöyle bir durum var toplu alcak gücümüz olmadığı için her ay ufak ufak aldık tamam gibi bişey sadece elektronik olanlar kaldı
tugbaacng SumsavMah ohoo ben 3 aylıkta kıyafet alışverişine başladım, 4. Ayda odasını, arabasını aldım. Hepsi masraf sonuçta. Erken başlamakta fayda var. Bir de zaten her şeye zam geliyor. Beklemeyin indirimleri takip edin derim.
annembabam SumsavMah ben her şeyi aöa her şeyi netten alışveriş ile yapıyorum. Malum süreç kimse ile yan yana olmak istemiyorum . Güvendiğim bildiğim Markalardan hep indirim indirim sıfur kargo ile hallettik işlerimi😌😇
Zeysezer SumsavMah hiç de erken değil eksik bitmiyor İnan ne kadar alsan da ve kıyafetleri yıka ütüle yerleştir uzun sürüyor ağırlaşmadan yapmak en güzeli 28+5 dün itibariyle her şeyini bitirdim hazırım bi temizliğim kaldı 😬
Valeria SumsavMah ne kadar erken o kadar iyi bence🥰 hem fiyatlar sürekli artıyor indirim yakaladığınız an alın👍🏼
Papatya-Kokusu SumsavMah ben 25 gibi başlayacağım 3-4 haftaya yani zaten erken doğum olacak 30dan sonrası için doğum bekliyoruz rabbimin izniyle bence ideal zaman