Deletedmom93284 Civcivinannesiii eve geldim aşko koca arabayı alıp işe gitti 🤣 özel araba tutup geliyim mi .d
Ysmn311111 DefneRana burdada çıktılar. Dışarı bira daha sürseydi bende cokıcktm valla şuam BİLe diken üstündeyim heran olck diye
DefneRana Ysmn311111 3 yaşında kızım var onu alıp çıkmak zor oldu 38+5 im bide baya kasılmalarım sancım tuttu
Civcivinannesiii DefneRana cook gecmis olsun biz bile bu hale geldiysek sizleri dusunemiyorum rabbim korusun beterinden
DefneRana Civcivinannesiii amin inşallah çok gerildm ya sancılarım başladı kasılıyorum 3 yaşında kızımda vardı baya salladı
kirpapatyasii1 Ysmn311111 ya yeminle tatlı yaparken patates soğanlık sallanıyordu bende Allah halla buna noluo böyle dedim gidip durdurdum ondan sonra durdu aklıma hiç deprem gelmedi hepimize geçmiş olsun
Aag06 Deletedmom93284 sincanxa napiyodun sen yaa sincaana bir kere gittim daha tovbe ettim istanbula gitsem dsha cabuk giderdim 😂😂😂
Deletedmom93284 Aag06 hiç deme ya Sincan çok karışık Sincan batı adliyesine gittiydim saatlerdir oradayım 😂
mommyjean Ysmn311111 biz de kocaeli kartepedeyiz baya baya oturduğum yer sallandı dedim başım mı dönüyor baktım avize de sallanıyor kala kaldım resmen karnım burnumda zaten kalkamadım da korktum baya😣
Civcivinannesiii Aag06 ahahaha bigun ortada bulusalim 😂😂😂🤣maglum sen bi ucta ben bi uçtaa ahahahahahha
Aag06 Civcivinannesiii orta nere oluyor onuda merak ediyom valla 😂😂😂kentpark cepa falan olur galiba ortasi orada uzak bana cunku😂
Aag06 Deletedmom93284 ayy aman yarabbim karisik kelimemi orasi bi şehir 😂 keciorende bi sehir😂 sen nerde oturuyodunda gittin ay uzakmiydi sana
gunes1234 Ysmn311111 bende sakarya da oturuyorum tam da bebeğime müzik dinletmeye çalışıyordum direk kendimi dışarı attım korkuyla baktım benden başka kimsr yok tekrar yukarı çıktım hemen ikinci deprem oldu bu sefer evde kaldım Allah bizleri korusun
Deletedmom93284 Aag06 sjjsjsjxb ay evet ya ben eryamanda oturuyorum evim otobana bakıyor buralar sessiz sakin Sincan’a gidince curcunanın kalabalığın içine düşüyorum anahahha aramızda 45 km var puuu annsksm Daha uzak bi yer bulamadın mı ya