Deletedmom93284 Aag06 sjjsjsjxb ay evet ya ben eryamanda oturuyorum evim otobana bakıyor buralar sessiz sakin Sincan’a gidince curcunanın kalabalığın içine düşüyorum anahahha aramızda 45 km var puuu annsksm Daha uzak bi yer bulamadın mı ya
Aag06 Deletedmom93284 valla ben cok normal yerdeyim cukurambar dikmen samsun yolu konya yolu vs heeyer yakin anam siz uzaksiniz ankaranin cikisinda oturuyonuz😂
Deletedmom93284 Aag06 kız oralardaki kiralara güç yetiyor mu ki 😂 buraya 1700 ödüyorum oralarda 1700 e klube bile zor bulurum ahahahhs yaa bu Ankara’nın çıkışından her gün dikmene işe gidiyor benim koca bide servisle dk bir duruyor 😂😂
Aag06 Deletedmom93284 abooo buraya servis dusunemiyorun eziyet haklisin kiralar uctu valla biz evi 1,650ye aldik 2milyon olmus
Deletedmom93284 Civcivinannesiii kocası bilerek seçmiştir orayı kadın bulutların arasında yaşıyor rapunzel gibijsjsj
Aag06 Civcivinannesiii hahhaah valla hic sorma ya yok anam yok ev yok istedigim buyuklukte guzel bi ev bulamiyorum bulsam tasincam
Deletedmom93284 Aag06 2 milyon muuu 😮 2 sene içerisinde her şey aşırı pahalandı ya sen o evden taşınmayı düşünüyorsun dimi
Aag06 Deletedmom93284 evet dusunuyorumda ev bulamiyorum ya 5+1 falan istiyorum sigmiyorum buraya ama yeni bina merkezi yerde hic ev yok hep uzaklarda var yeni buyuk evler uzakta olsun istemiyoruz esim ise yakin olmak istiyor cunku arada eve baskin yapabilmeli 😂😂 yoksa kafayi yer ama yok ev
ebruu19 Ysmn311111 bende sakaryadayım ve aşırı derecede korktum hiç durmıcak sandım Allah yardımcımız olsun 🙏🙏
DefneRana Ysmn311111 3 yaşında kızım var onu alıp çıkmak zor oldu 38+5 im bide baya kasılmalarım sancım tuttu
Ysmn311111 DefneRana ayy Allahım ya sen koru duşa giriyordum tam oğlum rek kalkacakmış girseydim düşüncesi bile kötü
ebruu19 Ysmn311111 ayy inşallah 🤲🤲 hem 3 yaşında kızım var hem hamileyim düşüp bayılcam diye aklım çıktı 🥺
DefneRana Civcivinannesiii amin inşallah çok gerildm ya sancılarım başladı kasılıyorum 3 yaşında kızımda vardı baya salladı