Ysmn311111 UmutveAnnesii ayy valla korktuğun başıma geldi kaç gündür sanki Berna deprem olck gibi geliyordu yerden titremeye başladı yol çalışması heralde dedim baktım eşyalar falan oynuyor Allah korusun ya
Deletedmom93284 Civcivinannesiii yaa ne kaçırdım yine ksjsjjsjs Sincan tarafındaydım araba sürüyorum diye mi hissetmedim acaba
AysenurGA Bursa’da ben de hissettim. Banyodaydım bornozlar rüzgar esmiş gibi sallandı ama cam avize ya da deodorantlar falan kıpırdamayınca ben de hiç oralı olmadım. Geçmiş olsun herkese 🙏🏻
Ysmn311111 AysenurGA ayy bende banyoya girecektim iyiki girmemişim cocuk tek kalkacaktı herkez dışarı çıktı burda baa hissedildi
AysenurGA Ysmn311111 Ay aman evde kimse yokken girmeyelim banyoya bide bebişkolar var, gerçi benimki daha bende ama olsun 😍 İnsan normal hayata dalıp kötü senaryoları unutuyo da, her an dikkatli olmak lazım artık anneyiz 🙏🏻
Ysmn311111 Meray17 amin tekrarlamaz inşallah valla üstün başımda müsait değildi hemen giyindim heran olur tekrar diye
Aag06 Deletedmom93284 sincanxa napiyodun sen yaa sincaana bir kere gittim daha tovbe ettim istanbula gitsem dsha cabuk giderdim 😂😂😂
Deletedmom93284 Civcivinannesiii eve geldim aşko koca arabayı alıp işe gitti 🤣 özel araba tutup geliyim mi .d
Ysmn311111 AysenurGA rabbim korusun cidden en çok oğlumdan korkuyorum zaten direk ona yapıştım oda herşeyden habersiz uyuyordu sallanınca gözünü bi açtı 😕
Ysmn311111 DefneRana burdada çıktılar. Dışarı bira daha sürseydi bende cokıcktm valla şuam BİLe diken üstündeyim heran olck diye
Civcivinannesiii DefneRana cook gecmis olsun biz bile bu hale geldiysek sizleri dusunemiyorum rabbim korusun beterinden
1408 Ysmn311111 evet ben de Sakarya dayım hissettik deprem Düzce de oldu Sakarya ve İstanbul da hissedildi