Aycan3549 sultanc ahh asaf karan dedi eşim evet asil karan daha uyumlu gibi sanırım benim oğluş isimsiz kalacak 🥰
Derin0712 Aycan3549 asaf ismi gercekten cok fazla bana sikinti basiyor asaf isminden cvremde cok karanda karanligi cagristiriyor sanki daha ic acici bi isim koysaniz daha hos olur elbette sizin tercihiniz bnm fikrim bu yonde
Aycan3549 Derin0712 teşekkür ederim fikriniz için inanın çok baktık ama çok zormuş sanırm bu yönde olacak ismi 🥰
Derin0712 Aycan3549 icinize sindi ise adiyla yasasin insallah bizim babasi koydu direk 14 haftalik once ege olsun dedi sonra yağız nasil dedim yağız ege olsun dedi koyduk gitti bizede yagaaaZ derler diyorlar ama icimize sindi koyduk gitti
Aycan3549 Gissem1908 ayy eşim bi ara demişti Aziz karan diye ben istemedim azizi amca oğlunun adı Aziz 🥰
Aycan3549 Kubra_elif_ahmet çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun cümlemiz inşallah sende öyle rabbim saglıkla kucağımıza almayı nasip etsin korkmuyor da değilim başıma gelecekleri biliyorum 🥴🥰
mavi_kus Aycan3549 sizin ve eşinizin içinize sinmesi önemli ben sadece sorduğunuz için yorum yaptım içinize siniyorsa kimseyi takmayınn