merve347 evet ama gerçekten erkek ismi bulmak çok zor ve bir kaç günüm kaldı eşim rahmetli babasının adını istedi Mustafa karan diye ama abisi Mustafa koyduğu için bidaha vazgeçti Mustafa karan nasıl

Karan ismide Asaf ismide güzel yalnız şuna dikkat edin hem anlamına hem de iki ismide söyleyin ki hem siz hem de çocuğunuz alışsın ileride hangisini kullanmak isterse onu kullanır

Mustafa Karan da güzel ama abisinin oğlunun adı Mustafa diyorsunuz. Bir de Mustafa bile tek başına uzun bir isim, iki isim çok uzun oluyor sanki

Aycan3549
        Bence yanında ek isim olursa koysun babasının adını… Bizim de abimiz koymuş kayınpederimin adını ama erkek olursa bizde koycaz ek bir isimle

Tazeckanne çok teşekkür ederim kızıma da iki isim koyduk ben hep iki ismiyle sesleniyorum Sare lina diye bazıları sadece Sare diyor ama ben 2 ismini telaffuz ediyorum 🥰

caglaby teşekkür ederim yanıtınız için abisi Mustafa aren koydu bilemedim kendi dedi sonra vazgeçti kararsız istiyor gibi dün akşam asaf karan yada asil karan dedi bana da asaf daha iyi gibi geliyor 🥰

Kubra_elif_ahmet tabi canım seninde gönlün varmı dedi ben dedim tabi ki nasıl istersen ama dün fikir değiştirdi kapı süsü yaptıracağım biran önce karar vermem lazım 39 haftadayım 🥰

Bi aralar toprak ismi geçiyordu aramızda onu eledik sanırım baştan beri karan hep söyleniyordu burda bile karan diye yazılı bebeğin ismi

Aycan3549 canım bence iki isim koyucaksan bütünlük açısından asil karan daha güzel söyleniyor. Asaf karan bana biraz zor gibi geldi ama tabi yine gönlünüze sinen hangisiyse ☺️

Asaf olacaksa Karan Asaf söylenişi daha kolay. Asaf Karan biraz zor oluyor. Asil olacaksa Asil Karan güzel, hatta Asil Karan baya karizmatik bir isim oldu gibi 😊

Lulikli teşekkür ederim evet asil de düşündük ama bir tanesi en azından anlamı güzel bir isim olsun istedim bilemedim yA 😔🥰