Aycan3549 Kubra_elif_ahmet çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun cümlemiz inşallah sende öyle rabbim saglıkla kucağımıza almayı nasip etsin korkmuyor da değilim başıma gelecekleri biliyorum 🥴🥰
Kubra_elif_ahmet Aycan3549 Amin sağol canım 😘 boşver sen içine sinen neyse onu yap ağzı olan konuşur çünkü 😂
2kiz1erkekannesi Cok uyumlu gelmiyor kulağa ama soyle bir sey de var söyleye söyleye alisiliyor. Biz de neredeyse 38 haftalik olduk hala koyamadik ismini. Daha dogrusu ben kendimce koydum ama babasi tamam demiyor😄
Aycan3549 Kubra_elif_ahmet ayy çok teşekkür ederim canım buraya yazdım iyice kafam allak bullak oldu artık belli oldu napalım uyumsuzsa artık alışılır söyleye söyleye asaf karan dedi babası 🥰
Aycan3549 Derin0712 şimdiden yaramazlıklarını gösteriyor desenize rabbim saglıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🥰
2kiz1erkekannesi Aycan3549 ben kizima Hüma Begüm koymak istiyorum ama daha esim kajul etmedi 😄 4 yasindaki oglumun adı görkem size de fikir olur belki🥰
Kubra_elif_ahmet Aycan3549 Hayırlı olsun adıyla mutlu huzurlu hayırlı yaşasın inşallah. İlla uyum arama söylerken oluyor bende oğluma babamın adını koydum Ahmet Yiğit diye ilk başta çok alakasızdı şuan normal sende alışırsın zamanla 😘
Babycome Aycan3549 Aycan3549 Karan güzel ama Asagif niye ? Bence iki İsim koymayın benim 2 ismim var bi kesim birini diğer kesim başka ismi söylüyor
Aycan3549 Babycome kızıma da iki isim koyduk bilmem içimizden öyle geçti oğluşa da iki isim olsun dedik 🥰
Aycan3549 Lavantakokusu çok teşekkür ederim karar verdik artık asaf karan olarak kapı süsü bile sipariş verildi🥰
mavi_kus Aycan3549 sizin ve eşinizin içinize sinmesi önemli ben sadece sorduğunuz için yorum yaptım içinize siniyorsa kimseyi takmayınn
Aycan3549 Kubra_elif_ahmet çok teşekkür ederim canım benim amin cümlemizin evlatları senin evladın da inşallah eksik olma tabi zamanla alışılır kulağa hoş gelir canım😘🌹adıyla büyüsün paşa💙
annemkk Bebeğimiz erkek olsaydı biz de Asaf Kaan diye düşünüyorduk. Asaf ismi çok güzel gerçekten Karan da yanında size söylemesi zor gelmiyorsa olabilir 😊
Aycan3549 annemkk evet asaf ismi baya gündemde nasip adlarıyla büyüsün inşallah yavrularımız güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim canım benim 🥰
Kelebekbusra Aycan3549 cok hoş asaf ısmı manası cok guzel bende oğlumun adını kerem asaf koyacağım 😊😍
Aycan3549 Kelebekbusra evet canım güzel isim sizinkide güzel olmuş adıyla büyüsün inşallah bebişiniz teşekkür ederim 🥰
Aycan3549 Sedefavc bizde düşündük başta tek ama sonra dedik iki isim olsun kızım da iki isimli hayırla sağlıkla gelsinler adlarıyla büyüsünler inşallah karan çok gündemde🥰💙