Kubra3434 Laleozkan_09 biraz endişe ediyorum açıkçası bi düşüğüm var çünkü.haftaya pazartesi vermeyi düşünüyorum regl günümde geçmiş olsun
Ecetiryaki 3 gün gecikip evde test yaptım sonra emin olmak için kan testi yaptırdım orda 5 haftalık olduğunu öğrendim 🥰
Momsland Asli06 rekor bende bence😁 15 haftalıkken öğrendim hatta aynı gün cinsiyetini de öğrendim çıktım😁😁
Koznurayse maviay246 iki buçuk haftalık iken öğrendim sol karın tarafımda bi ağrılık vardı ve biri bana yumurta haşlaması dedi midem bulandı ben direk noluyor filn dedim ahsjdk
maviay246 Koznurayse Meraktan çatlıyorum bende eşim işten gelsin hemen gidip kan vericem belki güzel haberler veririm 🤲🥰🤲🥰🥰🥰
zaydn 3 haftalık bile olmamıştı doktor baya şaşırmıştı bu kadar nasıl erken öğrenebildin diye hatta beta hemen yüksek çıktı diye ikiz sanmıştı ama degil şimdi 36 haftalık olduk 😂☺️
2melek_annesiii maviay246 3+5 te öğrendim beta 32 ydi şimdi 28 haftalık olduk çok şükür. ama erken öğrenince daha stresli geçiyor bence keseyi görelim kalbi duyalım derken hep bir stres