hanifeumit maviay246 ben erken anladimda doktorlar anlamadım hamile olddugum test yapiyom pozitif çıkıyor kanda çıkmıyordu 4 haftalıkken anlamistim snradan 7 haftalıkken kanda çıktı şuan 34 haftaligiz
MeyraRana hanifeumit sende yine test yapmış bende suratıma bakıp hamile değilsin demişti hamileyim diyip üstelememe rağmen bazı doktorlar değişik
guzelbebegimmmmm Nazliiiiiii kasık ağrısı çok şiddetli değilse ve kanama yoksa normal canım. Bebek yerleşiyor daha sonra rahim genişleyecek yukarı çıkacak vs. Böyle süreç ilerleyecek. Ara ara kasıklarında ağrılar olabilir
Kubra3434 Kızlar benim reglime 4 gün var evde normal kaset vardı bi deniyim dedim silik ikinci çizgi çıktı hemen ama iki sabahtırda sadece sabah bi kere adet olcakmışım gibi pembe leke geliyo:(
ftmnr_drgt maviay246 4+4te ögrendik 6+4ilk randevu da kalp atisi duyduk düşündüğümüz aynı ayda hamile kaldım , şuan 25 haftalığiz kızımla 🙂
Aycaaaaa maviay246 ben 3 haftayken doktora gitmiştim bilincli bir şekilde 😂 planlıydı hemen erken testle öğrenmiştim
Teadora maviay246 ben 3 aylıkken öğrendim ılk oglum da da 3 aylıktı ogrendıgımde normalde adetleeım gec olur benim oyuzden anlamam hıc
hanifeumit MeyraRana İstedi ama hamile dglsn dedi 7 haftaya kadar acilde öğrendim anneler gününde rahatszlannca valla
Kubra3434 Laleozkan_09 biraz endişe ediyorum açıkçası bi düşüğüm var çünkü.haftaya pazartesi vermeyi düşünüyorum regl günümde geçmiş olsun
Nurciv maviay246 3 haftalikken ögrendim. Hatta daha erken. adete 6 gün kala doktora gittim Ama öncesinde biliyodum testler ve agriyla kendini belli ediordu.