Gizemtataroglu Ben ovulasyon testinde yumurtlama gördüğüm günden 12 gün sonra öğrendim çok silik bir şekilde testte görmüştüm ertesi gün kanda 40 beta ile de kesin öğrenmiş oldum ☺️☺️
maviay246 Koznurayse Meraktan çatlıyorum bende eşim işten gelsin hemen gidip kan vericem belki güzel haberler veririm 🤲🥰🤲🥰🥰🥰
Nevruzece Ben 3 haftalıkken ögrendim şimdi 8 haftalığız ve okadar heyecanlıyım ki kıyafetlerinin çoğunu aldım sayılır🙈🙊 stolk bez ve ıslak mendil yapacagım sırada
Pamukcukk Nevruzece Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Bende almak istiyorumda merak ettim ıslak mendil kurumaz mı
maviay246 Ebru0145 bende son adete göre 4+3 üm idrar testi yapıyorum çıkmıyor akşam kan verecem öldüm meraktan inş bende sizin gibi öğrenirim 🤲🥰 umut oldu vallahi teşekkür ederim
Ssennn maviay246 adetim bir iki gün gecikti o zamana kadar sürekli idrar testi yaptım çıkmadı normalde adetim gecikmez bu arada kan verdim çıkmadı üç dört gün sonra tekrar idrar testi yaptım çıktı inşaAllah sizinde çıkar :)