Buraya açtığım ikinci post olacak hala olayın şaşkınlığındayım oğlum 15 aylık düzenli adet olmadığım için çok şüphelenmemiştim açıkçası ama son bir haftadır mide bulantım ve halsizliğim vardı bugün eşime dedim test al yapıyım az önce yaptım pozitif. Çok şaşkınım henüz çok erken olduğunu düşünüyordum oğlum üç yaşına geldiğinde ikinciyi düşünmeye başlarız diyordum ama kısmet böyleymiş. Çalışıyorum oğluma annem bakıyor şimdi herkes nasıl karşılayacak bilemiyorum bu devirde iki kişi çalışmadan geçinmek imkansız gibi kafam allak bullak içimi dökmek istedim ve benim gibiler varsa siz neler yaptınız nasıl tepkiler aldınız

Caglayamac doğana kadar 2 yaşına girmiş olur oğlunuz. Canınızı sıkmayın bebek bereketi ile gelir. Birincinin masrafları en yüksek seviyede iken gelmiş olacak ama nasip 😊 Allah yardımcınız olsun. İnşallah gebeliğiniz rahat geçer de ekstra yorulmazsiniz

Caglayamac biz bile isteye ikinci bebeği planladık. Çok şükür gebe kaldım. Herşey için hazırdım ilk kontrolde ikiz bebek tasidigimi öğrendim. İlkiyle aralarında 3 yaş olacak ama yine de ikiz şoku yaşadım. Ve bende çalışan bir anneyim bakalim doğunca neler göreceğim. Aklımda bu yoktu ne yalan söyleyeyim. Yani demem o ki hayırlısı. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim 😉😉

Gul3346 aslında maddi kısım bir şekilde halledilir gerekirse bir iki sene zorluk çekilir ama psikolojik olarak çok hazır değildim ama demek ki doğru zaman buymuş kısmet böyleymiş diyorum

Caglayamac bende ikinciye hamileyim çalışıyorum ve memlekette de değilim yardım eden çocuğuma bakan kimse yok bakıcıya götürüyorum, 2 aylık hamileyim 14 aylık bebeğim var planlı şekilde tam 12 aylıkken yaptık rabbimde nasip etti bakalım hayat bize neler gösterecek

Ahuaysgl ah hem çok güzel hem çok korkutucu bir süreç inşallah sağlıkla gelirler sizin adınıza sevindim inşallah benimde sağlıklı güzel bir hamilelik sürecim olur ilk hamileliğim çok rahattı Buda öyle geçsin inşallah biraz zaman geçince alışacağım tabi şimdi yeni öğrendiğim için şaşkınım

Caglayamac olsun canım üzülme veren Rabbim onun rızkını da ayarlayıp vermiştir zaten benim oğlum 19 aylıktı şimdi 22 aylık 12+0 haftalık hamileyim zoe oluyor mu evet ama Rabbim kolaylığını da veriyor bence

user124578 uzakta olmakta zordur eminim ben o konuda şanslıyım ama bu sefer bakıcı desteği almam gerekecek sanırım anneme iki çocuğu birden yükleyemem allah sağlıkla sıhhatle kavuşmayı nasip etsin

Tazeanne0134 ilk öğrendiğimde üzüldüm ne yalan söyleyeyim oğluma haksızlık yapmışım gibi geldi ama kardeşi olması iyi olacak birlikte büyüyecekler allah nasip ederse inşallah iyi olur hepimiz için

Caglayamac inşallah canım benim oğlum 22 aylık şimdi bizimki planlı bi hamilelik ama düşündüm acaba az daha beklesemiydik sonra diyorum yaş farkı olunca beraber büyüyen kardeşler gibi olmaz diye düşündüm çok şükür Rabbim’in hediyesi ikiside

Tazeanne0134 benimde kardeşimle aramda 15 ay var annem çok zorlanmış biraz ondan etkilendim sanırım ama benim 5 yılda işim bitti der hep inşallah bizde güzelce büyütürüz🙏🏻

Caglayamac kızım 15 aylık bense 4,5 aylık hamileyim kızım 19-20 aylık olduğunda Doğum olacak hayırlısı ile canım bende tek bakıyorum evim 1+1 ama takmamaya çalışıyorum geçim zor eşim zorlanacak ama ben sevindim gebeliğe çünkü çok zorluklarla kızımı kucağıma almıştım ee birde yaşımda 30 buda olur hayırlısı ile kapatırız çocuk olayını diye düşünüyorum 🙈zor olacak mı bence olacak ama olsun bi gülüşleri yeter

GulcanYvz bu kadar yakın bebekleri olanları görünce çekinirdim nasıl yapıyorlar diye düşünürdüm ama oluyor demek ki bende seneye 30 oluyorum yaş olarak iyi olacak haklısın😊

Caglayamac bizde aynı olduk dedim sanmıyorum değilim ama bir baktım poztif bir oğlum var 3 yaşında 4 e girecek daha kimseye söylemedim kendi aileme.bile tepkileri ay tuhaf Allah’ım.isteyen herkese nasip etsin

KahveliBirAnne kimseyi ilgilendirmez aslında kimse tepkide vermemeli böyle bir durumda sonuçta ne kadar çok isteyip kavuşamayan var ama işte insan çekiniyor maalesef ki senin oğlun baya büyükmüş inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım

Caglayamac inşallah canım annem hep derdi evlat büyüt derdin artsın diye evlat her zaman evlat rabbim kolaylık verir benim küçüğüm kardeşim arasında 19 ay mı ne var

Caglayamac ahh kuzum aynı ben çalışmıyorum 1 için bıraktım 16 aylık bebegim var 6 haftalık hamileyim 3 yaşına kadar istemiyorduk ama böylesi nasip olacakmış brnde korkuyorum Rabbim yardımcımız olsun