Cagla44 daha gecikmeme 9 gün varken kan testi yaptım, çünkü hissediyodum ama negatif çıktı 3 gün sonra evde test yaptım pozitif çıktı emin olmak için bikaç saat sonra diğerini de yaptım. Akşam da eşime yemeğe gitmek istediğimi söyledim tamam dedi. O gelene kadar ben bi patik aldım avm’den. Bi kağıda da ‘Baba olmak sana çok yakışacak sevgilim’ yazdım. Testi, patiği ve kağıdı aceleden bi poşete koyup eşimin yanına koştum. Yemeğe gittik, lavaboya gidiyorum diye kalkıp garson kızı kenara çektim, sürpriz yapıcam yardımcı olur musun diyip poşeti ona verdim. O da hesapla birlikte onu getirdi.’müessesemizden’ dedi😂 Neyse bizimki poşeti açtı, test çıktı, ‘bekarı var evlisi var böyle hediye mi olur’ dedi😂 patiği açtı, üstündeki paketi görünce ‘e-bebekle anlaşmalılar herhalde’ dedi. Ama hala ısrarla anlamıyo hamile olduğumu.😂 Çünkü o üç gün önce yaptığım ve negatif çıkan kan testi doğru sanıyodu.en sonunda kağıdı okuyunca gözleri doldu şok oldu ‘yemin et?!’ Diyerek bana sarıldı. Sonra yemekten çıkıp emin olmak için kan testi yaptırdık tabi 😊 Allah herkese bu heyecanınyaşamayı nasip etsin inşallah 🙌🏻