Alim Cagla44 biz öğrendiğimizde ilk ağladık eşimle gözyaşlarımı silmisti ertesi gunude anneme gidip söylemiştim ilk ultrosonda goruncede annem durun doktor hanım cinsiyetini ben söyleyeyim dedi erkek dedi doktorda evet erkek dedi ve orda annemle aglamistik doktorda elimi sıkmıştı kuzum diye dışarda da eşimin babası kayinpederim ağlamış onu gorememistim tabiki şimdi bir bakıyoruz doğuma 1 hafta kalmış
Aylin01 Cagla44 ilk hamile kaldığımda günüm geciktiği için hemen uyanır uyanmaz test yapmıştım ve o iki çizgi hemen belirmişti emin olmak için ikinciyi yapmıştım o da aynı oldu o kadar mutlu olmuştum ki eşim uyuyordu yanına gidip uyanmasını bekledim testleri salona telefonunun yanına koymuştum görünce bu ne demek oluyor diye sordu hamileyim demiştim o kadar çok sevinmişti ki o an gözümün önünden gitmiyor hastaneye gidip kan verince emin olduk mutluluktan ağlamıştı bu mutluluk sadece 3 hafta sürdü zaten en başından beri çok fazla sancım vardı 7. haftada ben ertesi günü kalp atışı duyucam diye beklerken o akşam kanamam başladı anlamıştım bişey olacağını annem eşim bana teselli verirken ben biliyordum onun beni bırakıp gideceğini ve maalesef de öyle oldu 1 gece hastanede yattım sabaha düşük yaptım. 3 ay boyunca kendime gelemedim eşim zaten iyice mahvoldu derken 3 ay sonra bi gün farkettim ki sürekli uyuyorum annem de farketti bi test yapsana dedi test yapıp o ikinci çizgiyi silik gördüğüm an yeniden doğmuş gibi oldum o an kaldım ne yapacağımı bilemedim kaybetme korkusu olduğu için sevinemedim eşimi arayıp ben hamileyim dedim o zaten hissetmişti sürekli kesin hamilesin diyip duruyordu ben sana demiştim hemen hazırlan hastaneye gidelim dedi 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim ve şu an çok şükür 23+5 olduk kızımla🤰🏻🎀 Allah herkese bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Carsaflianne Ben o kadar sabirsizim ki surprizi falan bekleyemezdim ogrenir ogrenmez arayip soyledim hamileyim diye cok sevindi o da bekliyoduk zaten 😂😍
Hayallerim mmrv aynı durumu bende yaşadım tüp bebek ile hamile kaldım inananın onun tuttuğu pozitifi gördüğün mutluluk sürprizden dahada güzel o duygu 🤗😘
Zeynepreyyan Hayallerim çünkü tüp bebek çok zorlu ve stresli bir süreç maddi manevi insan yıpranmış oluyor. Hem gebelik olsun istiyorsun aynı zamanda yoktur gibi geliyor. Yok diye kendini ağlamaya hazırlarken bir bakıyorsun ikinci çizgi çıkmış gülmek ve ağlamak aynı anda çok değişik bir duygu . Allah isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallah. Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
NurDemir Benimki de bir vajinusmus hastasının öyküsü.Bu hastalık yüzünden ne yazık ki çok buruk bir balayı yaşayıp gelir gelmez doktora koştuk.4 seans sonunda vajinismustan kurtuldum ve ilk ilişkide hamile kaldım 🙈 Esasen hamile olduğumu hissettim adetime bir hafta kala test yaptım negatif çıktı,adet günümde yaptım yine negatif son olarak adetim 6 gün geçince yaptım ve çift çizgiyi gördüm ☺️ Zaten eşim yanımdaydı bizimki vajinismustan sonra geldiği için başlı başına sürpriz oldu ikimize de ☺️
Minnakkkk Benım öyle sürpriz yapma lüksüm olmadı aldık testı beraber baktık 😀😀😀 basında bekledık başta silik çıktı var mı yok mu derken farklı bı duyguyla sarıldık bırbırmıze 😀
VergiliBirsenTolga Cagla44 ilk hamileliğimi eşimle paylaştım çünkü gidip beraber test almıştık çok güzel bi andı❤️
Aysel_mslmv Cagla44 ya ben bi ayicigin elinde kitu tuttugu bi oyuncak almistim onun icine koyubbverecektim amma test sonucuna pek guvenemedim .yarin hemen kan verdim ve kanda cikan sonuc kocamin mAiline atmalarini soyledim.ve saat 3 gibi sonuc cikti ama sonucu bana kocam Soyledi.ne oldugun bilmmeden aa 79 cikmiw neki bu dedi😂yaa bagirarak hamileyim dedim ve oyuncagida cikarib verdim .agladi sevinçden❤️👶🏻
aren6161 Cagla44 tabıkı ılk esıme soledım spor salonndan cıktm gecıktıgmı farkettm acaba test yapsammı derkennn aldım gittim eve uzun olcak ama yaptım ıkıncı cızgı cıktı silik ben sok ılk gebeliğim 3ay oncesnde sonlanmstı kurtajoşmstm kalbındurmustu bebımn heyecanlandn hemen gttim esime hamıleym galıba dedm oda yokya sacmalama o testler hatalı olabılır kı gılan dedı ertesı gun kan verdım vee hamıleyım dedım okuz kocam hayırlı olsun dedu😇 dedım ıkımizede hayırlıolsun yanı 😀 heyacanla oğluşumu beklıyorum 31+1olduk💃
Aksa_korkmaz 3 günüm geçmişti hafif şüphelendim kasık ağırım çoktu doktora randevu aldım. Şüphelendiğim için eşimin doğum günü haftasıydı tam doğum gününe aldım randevuyu, beraber gittik. Sonra muayene oldum 7 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Eşim neyin var deyince hafta ya test yapacaklarmış dedim. Şaşırdı ama anlamadı bir şey, küçük siyah bi hediye kutusu almıştım ulturason fotoğrafını içine koyup, evlilikte ve evlatla ilgili çok güzel bir ayrt yazarak iyi ki doğdun bitanem diye altına not düştüm yüzü hala aklımda şok olmuştu. Ulturason fotoğrafında bebeğimizi görmeye çalışması hala çok tatlı geliyor bana 😂☺️
Adakus Cagla44 Ben onu yürüyüş yapma bahanesi ile götürdüm sahile ondan sonra zamanında bi ayakkabı almıştım bide öğün yaptığım test de vardı yanımda ondan sonra arkasında döndü bi elimde ayakkabı bi elimde test şok oldu tam da deniz kenarıydı kış ortası allahtan atmadı kendini 😁😁 şimdi 33 haftalığız ve sayılı haftalarımız kaldı çok şükür 🙏🏻
Hhilall Cagla44 tüp bebeğin sürprizi olmuyor ama zorlu bir sürec tabi. transfer sonrası heyecanlı bekleyıs 7. Gun test yaptım silik bşr cizgi cıktı eşime gönderdım kendımı babalar gibi hissediyorum demişti :) tabi verilen hormonlar yuzunden pozitif cıkıyor dendi biz kan testi sonucunu bekledık. Beraber gittik hastaneye kan verdık eşimle. Sonra degerı arayıp hastaneye bildirdik telefondaki hrmsıre hayırlı olsun gözünğz aydın dedıgınde eşşimin surat ifadesini unutamıyorum aglayışını. Rabbim bekleyen herkese versib
DilayVardar Testin resmini cekip whatzapptan yollamistim eğitime istanbula gidicekti aniden terfi alınca eğitimde iptal oldu yüreğine inicekti nerdeyse çocuğun insan oyle mi haber verir diyo 😂
Zeynp Aras ben kayınvalideme sahura indikten sonra kalkmış teste bakmış tekrar dalga geçiyorum diye bi geldim elinde test beni bekliyor Sabaha kadar hiç uyuyamadık Uykusuz kalkıp işe gittik Rabbim dileyen herkese nasip etsin