Kubranurbulur Cagla44 eşime 😂 elimde testle geziyordum yanına gittim daha evleneli 2 hafta olmuştu adette gecikti dedim bak hamile gibi hissediyorum çok istedik çünkü lavoboya gidip test yapıcam 😂 çığlık atarsam bilki hamileyim sonra gitttim işte yaptım testi silik bir çizgi belirdi bi çığlık atmışım çığlığıma korktu geldi şaşkın şaşkın bakıyo 😂 inandıramadım heveslendirme beni bozuktur o test diyo hahaha doktora gittim başka yerde doktorla konuşturdum inanmadı sonra onunla beraber gittim doktor o zaman 7 hafta 2 günlük gebe dedi şok oldu 🙈💕 atlatamadı şoku o kdr çok sevindiki heveslenmemek için inanmak istemedi bile sonra kalp atışı hareketler derken içi gitti kızımızaa 😍💕 şuan 15 haftayız çok seviyor onu kız çocuklara ayrı bi düşkünlüğü var zatn sürekli konuşur onunla 😁 sonra da anneme söyledim
Nuraypazarlioglu Kubranurbulur eğlenceli 2 hafta o oldu demissin ama gebelik 7 hafta 2 günlük yazmışsın 2 ay mı yazacaktın canm😊
Caglasmsk Cagla44 ilk ablama söyledim çünkü onun zoruyla test yapmistim hic düşünmüyordum hamile olduğumu. Hep hayalimde eşime supriz yapmak vardi ama o heycanla ne supriz ne bisey hic aklima bile gelmedi. Cunku cok denedik ve olmamisti bebis ben en sonunda birakmistim artik olmuyosa olmuyo napiyim diye. Ilk yaptim testi hic bisey yoktu yine hüsran. Sonra icimden bi ses bidaha bak dedi teste🙈 vee 2.cizgi silik bi sekilde belirmistiiii. Hemen eşimi aradim ama ben nasil agliyorum görmeniz lazim. Eşim nasil korktu ne var niye agliyon diye esimde biri ölmüşte oyuzden agliyorum sanmis oyle bi aglama düşünün. Ben hamileyim diyorum ama eşim anlamiyor ne nasil ne hamilesi diyor saskina döndü. Daha sonra ben sakinlesip duzgun bi sekilde anlattim hamileym felan oda agladi biraz cok mutlu oldu öyle yanii. Supriz yapamadm ama bizim icin cok ozeldi hepsi😍❤️
Goncaygl Biz çocuk sahibi olmaya karar verdik ve o ay hemen olacağını tahmin etmiyordum. Gidip n11den 10 tane gebelik testi almıştım her gün kontrol ediyordum 😋 adetime 3 gün varken duşta yaptım bir kere yine çıkmadı ben de lavoboya koyup işimi hallettim sonra üstümü değiştim testi atmaya gittim baktığımda ikinci silik çizgiyi de görmüştüm 🤩 bir an çığlık attım eşim tuvaletten tuvalet terlikleriyle koşmuştu yanıma 🤣🤣 sonra duygu seli zaten. O da bende boş geçmez diyip boburleniyor 😍
Berfin002 Biz 1 yıl.istedik olmadı artık çok üzülüyorduk ben öğrendiğim gün şoka girdim şaka deyip duruyordum elimdeki teste bakıp eşime akşam süpriz yapacaktım dükkanımız vardı ikimiz dükkandaydık eşim çok yorulmuştu sinirliydi ben habire gülüyordum niye gülüyon ne var dedi yüzüne baktım baktım hiç konuşmadım yüzümde tebessüm..Gözlerimin içi resmen kahkaha atıyordu elimdeki testi gösterdim bi teste baktı bi bana baktı ne? Dedi hamileyim dedim dayanamadım😉şoka girdi ne yapacağını bilemedi gözleri doldu hiç bişey demedi sarılmadı bile şoka girmişti gerçekten dışarı çıktı geri geldi sarıldı ama daha şokta işi bıraktı gitti ben gidiyom biraz dolaşıp gelecem dedi sonra bana anlattı dediki.o an bütün dünyaya bağırmak istedim bu mutluluğu çalışasım gelmedi dedi yerimde duramıyordum dedi sonra akşam bana şeker dolusu kalpli bi kutuyla geldi deliye dönmüştü mutluluktan...😍
Zeynp Cagla44 hamile olduğumu net bilmediğim için sahura kalkmıştım yaptım testi ben şok 😂 Uyandırdım beni kandırıyorsun dedi yattı 5 dk sonra zıplayarak uyandı 😁
Duygue Cagla44 eşim zorla gebelik testi yaptırdı 2 cizgi çıktı sonra ben şoka girdim cünkü çok istiyodum ama beklemiyodum kan vermeye gittik 3 haftalık çıktı okadar erken öğrendikki zaman hiç geçmedi 😂
CansuOztomurcuk deletedmom351 Benim eşim de gemideydi. Eşi uzakta olanların kaderi bu malesef. Daha önceden aldığım patikleri ve testin resmini çekip güzel bi yazı yazıp WhatzApp’tan göndermiştim. Telefonu çekmiyordu 1-2 gün sonra görüp haberi olmuştu. 🙄
Benay Cagla44 ben martta düşük yaptım nisanda adet oldum mayısta geri hamile kaldım çok ilginç doktor 3 ay içinde kalanlar var üzülme demişti ama ben hemen öbür ay tekrar hamile kaldım neyse adetin değişken günlerde olabilir normal dedi doktorum o yüzden adet olmayınca doktorun dediği aklıma geldi üstüne düşmedim üstünden 15 gün geçti yine yok doktor bazen olmayabiliyor biraz daha bekle ay bitiminde gelmezse gel dedi neyse birgün mutfakta yemek yapıyorum diğer bebeğimde etten çok tiksinmiştim yemek yaparken et pişmiş mi diye ağzıma almamla çıkarmam bi oldu dedim lan acaba mı 😂 tarihe tekrar baktım 20 gün geçmiş yurtdışında olduğum için dili bilmiuorum mecburen eşime dedim o da ne alakası var dedi sanana be al işte dedim aldırdım ertesi sabah kalktım o uyuyordu yaptım testi 4-6 yazıyor ekranda ben şaşırdım tabi ama öyle sürpriz falan gelmedi o an aklıma direk odadan çıktım benim ki yatakta telefonla oynuyor al dedim testi uzattım noluyor dedi baba oluyorsun dedim nasıl yani dedi baktı teste amma nasıl koymuşum dedi geldi sarıldı bana güldük ama hemen sevinme olur mu 3 ay bekleyelim dedi çünkü diğeri 8.haftada düşmüştü ikimizde korkuyorduk ama ablama anneme söyledim bir tek kaynanama demedim 😂😂 o diğer Hamilelikte burnumdan getirdiği için strese girmeyeyim diye demedim şimdi 4aylık olduk
Elfdrnncm Cagla44 Adet gunum gelmisti acayip belim agiriyordu. Ama hic hamile olacagim aklima gelmiyor. Ertesi gun annemle telefonda konusuyoruz. Dedim anne dunden beri bel agrisindan kasik agrisindan ölüyorum. 2.gun olacak hala hasta olmadim. Kist falan mi var acaba. Dedi hamile olmayasin. Yok canim sanmiyorum. Sonra icime kurt dustu . Oglen arasiydi evdeydim. Ise gitmeden bir test yapayim dedim. Testi yaptim ama hic beklemiyorum. Ikinci cizgi cikti ben sok ..dondum kaldim inanamadim. Sonra annemi aradim. Dedi ben ruyamda seni gormustum demekki buna cikacakmis. Sonra testin fotosunu cekip whatzapptan esime attim. Esimde o aksam nobetci. Sabah eve gelecek. Testi gorunce hemen yazdi nasil yanii dedi. Sonra aradi sesi titriyor. Canim saka mi bu . Hayir askim dogru dedim. Basladi aglamaya o agladi ben agladim. Sonra hadi kalk hemen hastaneye git kan ver. Nasil sabirsiz . Hastane cok yakindi eve. Gittim kan verdim. Is cikisi da sonuclari aldim. Veee mutlu son hamileyim😍❤ Allah isteyen herkese bu duyguyu yasatsin. Esim nobetteyken sabaha kadar aradi uyutmadi beni. Canin bir sey cekiyor mu. Yavrum nasil. Babasindan bir sey istiyor mu dedi durdu.😊
Eeelllliiiiiifffffffff Cagla44 test yaptım pozitif çıkınca ilk arkadaşımı aradım eşim işteydi arayıp telefonda söylemek istemedim. O gün bizim evlilik yıl dönümümüzdü hediye paketi hazırladım içine testi koydum Papa bitanede emzik koydum bebek adına babaya mektup yazdım konsola koydum eşim girince tabi anladı evlilik yıl dönümü diye o unutmuş ilk açmak istemedi sonra diceksin sen unuttun ben sana hediye aldım falan diye gitti oturdu ısrar edince aldı eline kutuyu salladı baktı ses geliyor meraklandı açtı sonra havalara uçtu sevindi bütün gece sürekli valla de sen hamilemisin ben babamı oluyorum diye söyledi durdu😂😁😍
karahanzynep Cagla44 ben iki kere dusuk yapmistim birincisi ikizdi parca dusurdugum icin kurtaj olmustum ikinciside kendiliginden dustu.her ay test alip duruyodum.sadece bir ay almamistim pastanedeydim calisiyodum herseyden tiksinmeye basladim ama ihtimal vermedim isten cikmistim acaba dedim sabah kalkip testi yaptim bi baktim koyu cizgi hemde adet oldum saniyodum esim calisiyodu o sabah whtsptan testin goruntusunu attm aradim bi baksana ddm gordu oda beni aradi cok sevindi cok umutsuzduk cunku smdi bes aylik ogluma hamileyim Allah herkse yasatsn bu duyguyu 💕
Betul43 Yenı bir aylık evliyiz karnım oyle agrıyo ki adet olcam dıye Pet tutuyrum bnde nyse bı gun bilgisayar almaya gttık gezdık tozduk bnm agrım arttı askım bı acile gdelım nolur dedım gttık test sonucunu ogrenmez ıcın elımde sonuclar hamilesin dıyo saklasıyo yokya dıyom bnde doktra verdim hamilesin dedi ikimizde soka ugrayıp gulmustum ıkıncı hamılelıgımde kızım bir bucuk yasındaydı adetim glmedı suphelndım aglaya aglaya dua ettim kızım kucuk nolur olmasın diye ıdrar testi yptım en iyisini aldım cıktı iki czgı bıdaha yptım bozuktur diye yine iki czgı ıstemıyorum dıye hemen esımı aradım oda güldu ikisi bir buyur aglama diye sımdı oglum bır bucuk aylık olck cok mutluyum zor ama tatları cok guzel rabbım herkese yasatsın
Caglaaa Bende kadın doğuma gittim rutin kontrole bir ultrasonla bakalım dedi ve kese gördü 6 haftalık hamileymişim korunmamıştık ama gecen ay da gecikmiştim ilaç kullandıgım için ondandır sandım, ilk annem ögrendi yanındaydı eşim yurt dışında oldugu için o gelene kadar kimseye söylemeyi düşünmüyorduk teyzemlere gittik hastaneden sonrada annem dayanamadı söyledi bende test almıştım hamilelik testi hatıra olsun diye yapıp saklayacaktım teyzemde yaptım çift çizgi çıkınca direk resmini attım sonra aglayarak beni aradı öyle ögrendi biraz uzun oldu 😂
Ecrinimleyla Cagla44 valla ben test aldım eve gidiyorduk eşimle eve giderken bi anneme uğrayım dedim bi baktım teyzem yengem hepsi orda teyzemin de içine doğdu sanki bişey uok ki daha dedi bende tutamadım kendimi test aldım şimdi eczaneden geliyoruz dedim eve gidince yapçam dedim 😂😂 sonra teyzem ısrar etti burda yap çok merak ettim dedi yani testi annemde yaptım bu sayedw teyzem babam yengem annem hepsi aynı anda öğrendi😂😂😂