Rumeysaylz 25+3 hafta 5 kilo aldım bende inşallah 10 kilo ile hamilelik serüvenim sona erer inşallah 😍 🙏
YeninesilAnne Efnan18 kilo almamanın o kadar çok faydasını gördüm ki maşallah çok güzel bir hamilelik geçirdim hamile olduğumun farkında bile değildim Emin’im ki sen de öylesinde canım 😊
Fbd Deryadenizka bende o haftalarda kilo vermiştim bulantım vardı ama iştah kapalı değildi ona rağmen 😊 sonra alıyorsunuz zaten dert etmeyin
Helino Maşallah kimse kilo almamış süper darısı başıma.ben 17 haftayım henüz ne aldım ne verdim..ama bulantılarım hala çok fazla devam ediyor.
Maviii Helino bende hiç kilo vermedim ay aynı kiloda kalmak ne zormuş 😆 23. haftamıza gireceğiz, 2 kilo aldım daha
YeninesilAnne Hicrandgndmr canım ben de 4. Aya kadar hep kilo verdim 5. Aydan sonra kilo aldım şu an doğurmak üzereyim som günlerim artık ona rağmen 8 kilo aldım ve bebeğimde gayet sağlıklı çok şükür. O yüzden kiloyu çokta dert etme kendine
Efnan18 YeninesilAnne aynen ben de çok faydasını gördüm 39+4 üm hala sanki hamile değilim ama tabiki son zamanın sıkıntıları çok yoğun bu aralar doğmak bilmeyen bir nazlı bir kız var içimde 😍 sana maşallah valla canısı kuş gibi 😍😍😍
Hicrandgndmr YeninesilAnne canım Allah razı olsun ☺️ Sende inşallaah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın 💕
inci_f 39.hafta 10 kilo hic odem yok cok sukur🙏 Ya normal dogumdan hemen sonra karin aninda iniyo mu bilen var mi 🤨
Fbd Deryadenizka Bebek mi gelişmez diyorlar ? Eğer Bebek gelişmez diyorlarsa boşver sen Gayette güzel gelişiyor 9 ay hiç bişey yiyemeden Doğum yapan insanlar var bebekleri de gayet gelişmiş