kubranur58 Elifmena 17 kilo aldım ama yedi kilosu ödemdir net cok şiştim son ıkı hafta canım balıkyaği hapi cok aldirdi
Cesurizmir kubranur58 balık yağı hapını kaç haftaya kadar kullandınız. 32.haftadayım ben 2 günde bir içiyorum. Diğer gün multivatmin içiyorum.
Annesiveoglu HasretEmre o kadar erken nasil kilo alabildin ben resmen eridim canim bebek nasil sag kaldi inanmiyom cok sukur gucu veren rabbime
HasretEmre Annesiveoglu inan bende anlamadım kusmam var ama safra kusuyorum çok fazla bsey de yemiyorum sadece çok sık acıkıyorum eşim normalde yediğin gibi yiyorsun diyor ama almışım bide ben kiloluyum işin kötüsü 72 ile hamile kaldım napcam bilmiyorum 😔
Fbd Deryadenizka bende o haftalarda kilo vermiştim bulantım vardı ama iştah kapalı değildi ona rağmen 😊 sonra alıyorsunuz zaten dert etmeyin
pnrylcn Hamileligmin ikk 5 ayinda kusmaktan kilo verdim. Ama simdi o verdigimide aldigim icin toplamda 9 kilo aldim. Ama kimisi kilo versede hamile kaldigi kilodan bu zamana kadar aldigi kiloyu hesapliyor eger oyle hesaplarsam 7 kilo almis oluyorum. Ama bana gore 9 🙈 sonucta verdigimide aldim. Bu arada 37+2 haftaligz