Dyg34 Elifmena 15 hafta 2gün içinde 1kilo almısım ben şok😔 birşey yiyemiyorum ki mide bulantısından takviye ilaçlar yapıyor kesin
Aryaser Merhaba arkadaşlar birbirimizle kiyaslama yapmayalim bence 50 kilo ile hamile kalan ile 70 kilo ile hamile kalan aynı kiloyu almaz malesef 50 kilo ile hamile kalan daha çok alır 70 daha az alır o yüzden aa ben neden fazlayım yada azım diye düşünüp kendinizi üzmeyin 🤗öneMli olan bebislerimiz sağlıklı olsun Allah'ın izniyle sağlıklı doğsun sonrasında koşturmaktan uykusuzluktan hepsi hatta fazlasi gidicek🤗❤
Cesurizmir kubranur58 balık yağı hapını kaç haftaya kadar kullandınız. 32.haftadayım ben 2 günde bir içiyorum. Diğer gün multivatmin içiyorum.
kubranur58 Cesurizmir bir ay hergün kullandkm canım bırakalıda 1 ay olmuştur 38. Haftama doğru gidiyorum yazıncok iyi değil diyorlar balık hapi için
CemileAtaAktan Yaseminztrkzcan ben ılk 34 haftayı 10 kiloyla tamamlamıstım en fazla 12 olurum dıye dusunuyordum son 4-6 hafta daha cok alınıyo bılgınıze 😂
MelissaKaplan Yaseminztrkzcan bilmiyorumki bebeğin kilosu iyi ama ben almadım hiç kilo 59 kiloyum şuan fit bir hamilelik yaşıyorum 🤭
Fbd Deryadenizka Bebek mi gelişmez diyorlar ? Eğer Bebek gelişmez diyorlarsa boşver sen Gayette güzel gelişiyor 9 ay hiç bişey yiyemeden Doğum yapan insanlar var bebekleri de gayet gelişmiş