elfmoom ecemsmom tabii senin hafta da ilerii, nefes alsan bebiş sıkışıyordur içeride 🤭 benimki de midenin orada duruyor, bir de top gibi küçülüyor🤷🏼♀️ belki de ondan böyle oluyorumdur
ecemsmom elfmoom olabilir canım ☺️ Benimki ayaklarıyla ittiriyor artık yukarı yukarı inşallah geçer midem yanıyor sürekli 😂
alparslanannesii1661 elfmoom gebelik sekeri yok 32 de su fazlaligim çıktı bitanem bende diyet verirseniz uyarim dedim diyet verdiler hem kilo almadim hem kilo verdim su da normale döndü arada kacamak yapiyorum ne yalan söyleyeyim ama yine de iyi oldu ödem hic yok mesela
dudininannesi elfmoom Yemek yedikten sonra sakın uzanayım oturayım deme. Valla mahvolursun. Bide uyumadan 3 4 saat önce yemek işini halletmiş ol. Daha rahat uyuyorsun
marbling10 elfmoom bende de öyle oluyordu evde tur atıyordum🤭 geçer inşallah o süreç. Biraz yürümeyi dene yemekten sonra hemen oturma, uzanma.
Gulsurmeli elfmoom Bende içemezdim limon sıkmıştım ilk zamanlar sonra alıştım en ufak birşeye birşey bulurlar zaten canımız kocalarımız 😅😅😅
Azizinannesi2 elfmoom bende alışkınım diyordum kendime ama öyle değilmisim 😂😂 ahahha gez bakalım iyi geldi mi 😂😂
elfmoom Azizinannesi2 yok kuzum ya çok değil biraz iyiyim ama yok oturamıyorum midemde bişey var resmen
elfmoom Gulumsee günde 3 kere 🤭 düşüncesi bile yorduu, bunu yarın deneyeyim en azından akşam yemeğinden sonra
alparslanannesii1661 elfmoom çok stresliydi ama çok şükür düzeldik ♥️ ama diyet benim için cok iyi oldu 🙈