alparslanannesii1661 elfmoom çok stresliydi ama çok şükür düzeldik ♥️ ama diyet benim için cok iyi oldu 🙈
elfmoom Ceyduygu evet denedim birazda olsa rahatlattı en azından nefes aldım🤭 şimdi yatıyorum, hiç oturamıyorum çünkü
alparslanannesii1661 elfmoom aslinda diyet listemde birsey yok zararli olan hersey yasak abur cubur kizartma hamur isi ama mesela bana zeytini bile yasaklamıştı 😂😂 bu yüzden napiyoruz boğazimizi tutuyoruz bitanem😂😂😂🙈
elfmoom alparslanannesii1661 bir şey diyeyim işin esprisi o aşkım Allah muhtaç etmesin🙏🏻 ben çok düzgün besleniyorum zaten 20 hafta 0 kiloydu doktor zorla kilo aldırdı açığı kapat 4-6 kilo arası alman lazım yoksa diyetisyene göndericem dedi. şükür 2 kilo falan aldım
Feyzaveannesi elfmoom Bende özelden yazıp sitem edecektim nerelerdesin diye. Hoş ben sormasam yazıp soracağın yok ama 🙄 neyse az ötede alınıyım
alparslanannesii1661 elfmoom çok iyi yapmışsın ama bence en önemli sey saglikli beslenmek şahsen burda okuyorum cici bebe kilo aldırır evet belki aldırır ama vücuda giren onun şekerinin zararı ne olacak bu yuzden kiloyu bile saglikli şeylerden almak gerek
elfmoom alparslanannesii1661 kesinlikle öyle ben bol bol sağlıklı karbonhidratlardan, tahıllardan proteinden almaya bakıyorum kiloyu.. özellikle kaşardan. ama asla cici bebe falan yemem anca evde kek yaparsam onu yerim o tarz olarak