elfmoom Gulsurmeli sade soda hiç içemiyorum 🥺 ama yürüyüşe başlayacağım inşallah faydası olur eşimin maskarası oldum resmen ıhlıyorum pufluyorum🤭
elfmoom dudininannesi 22 🤭 ama karnım büyük Allahtan 2 kilo aldım sadece yoksa hiç nefes alamazmışım herhalde 🤷🏼♀️ gece sorun yaşamıyorum daha ama yemekten sonra iptal.. gece sadece niyeyse kasık ağrım oluyor çok toplanarak yatıyorum ondan herhalde
Azizinannesi2 elfmoom doğsun da bak sen biz dogurdukta ne oldu uyukusuz kaldık 😂😂ama aslında gelsem iyi olur iyice sıkıldım 😂😂
elfmoom kediannesi60 Allahtan yemeği 6 da yiyorum, bundan sonra yürüyüş yapayım o halde hem eşime de yürüyüş olur
elfmoom ecemsmom yook , ekmek bile yemem ben akşamları sulu yemek yerim yanına salata pilav makarna falan çok nadir o da iki yemek kaşığı🤷🏼♀️
elfmoom Azizinannesi2 o doğsun da ben razıyım uykusuzluğa , zaten alışkınım çalışmaktan 🤷🏼♀️ hadii gel o zaman 🤭 gardiyan gibi tek başıma geziyorum 😂
Gulsurmeli elfmoom Bende içemezdim limon sıkmıştım ilk zamanlar sonra alıştım en ufak birşeye birşey bulurlar zaten canımız kocalarımız 😅😅😅
alparslanannesii1661 elfmoom yürüyüş yapiyorum sonra yarim saat oturuyorum geriye dogru yaslanarak baska türlü geçmiyor 🤷♀️
dudininannesi elfmoom Yemek yedikten sonra sakın uzanayım oturayım deme. Valla mahvolursun. Bide uyumadan 3 4 saat önce yemek işini halletmiş ol. Daha rahat uyuyorsun
ecemsmom elfmoom ahah şakasına dedim yavrum ☺️ Biraz yürüyüş yap sakız çiğne miden rahatlar soda da içemiyormuşsun ya ☺️ Ben 33. Haftamdayım aç bile dursam aynı bu saydıklarını yaşıyorum çok zor oluyor 🥲
Azizinannesi2 elfmoom bende alışkınım diyordum kendime ama öyle değilmisim 😂😂 ahahha gez bakalım iyi geldi mi 😂😂
alparslanannesii1661 elfmoom evet bitanem 38 den bildiriyorum o haftadan beri anca öyle yapıyorum ki çalışıyordum zaten sadece yarım saat geriye yaslanıp soda içiyorum insallah geçer bir an önce benim gece biseyim yok mesela bende de sadece yemekten sonra
elfmoom alparslanannesii1661 ben de sadece yemekten sonra böyleyim çokta yemiyorum istesem de yiyemiyorum günde 3 öğün sabah öğle akşam bi sabah ekmek yiyorum🤷🏼♀️ sodayı sevmek zorundayım demekki🤭
DemetF elfmoom sakiz cigne bide bana iyi geliyordu.Yemegi baya hava kararmadan yiyorum ben ole rahat ediyorum anca
elfmoom DemetF benim çenemde sıkıntım var da sakız çiğneyemiyorum🥺 yemeğide en geç 6.30 da yiyorum İzmirde geç kararıyor eşimde o saatte geliyor maksimum 7 de bitiyor yemek faslı..
elfmoom ecemsmom tabii senin hafta da ilerii, nefes alsan bebiş sıkışıyordur içeride 🤭 benimki de midenin orada duruyor, bir de top gibi küçülüyor🤷🏼♀️ belki de ondan böyle oluyorumdur
alparslanannesii1661 elfmoom bende sodayi sevmiyorum mecbur ve diyet yapıyorum 32 den beri ekmek zaten normal ekmek değil makarna pilav belki yine de oluyor 🌼