Poyrazinannesii1 Bsra_bhsi maasallah benimkide öyle meyve suyu muz mandalina çikolata pekmez tarzı yediğim zaman abooooo sanki içerde boks yapıyor 💙
Bsra_bhsi Poyrazinannesii1 yediklerimde tepki veriyor mu dikkat etmedim ama masALLAH minik kuzulara pıt pıt atıyorlar 🥰
Ceysii01 Fulyaaa1 ben özellikle yatarken yasiyorum nabzimin hizlandini cirpindini hissediyorum hic yorulmadan aniden oluyo
Halide_70 Bir an başlığı 20+ gebelikler olarak okudum ve herkesi 400+ görünce korktum valla. Benimkiler çok mu küçük diye. 🙈 Neyseki benimkiler 20+1′deler daha.
Ceysii01 Fulyaaa1 bende sag ve sol yatiyorum mesela yatakta döneyim yada kalkip geri yatayim birden nabzim hizlaniyo sanki kalbim cikicak gibi icim bulaniyo gibi oluyo ölçtümde bazen 150 160 cikiyo 🤔
Busra2013 damlaakgn gerıde bence cunkı 24 haftada 650.700 lerde oluo bebekler bende 23+3 haftadayım pazartesı kontrolum var 24 oluom ınsallah ılerlemıstır en son 20 de 300 grmdı
Ozlem2206 Fulyaaa1 bide bazen bianda ateş basıyo vücuduma ter atıyorum elim ayağım boşalıyo sizdede oluyo mu
Minekorkmaz damlaakgn evet biraz geride gibi sizinki normalde haftasıyla uyumlu gram ağırlıgı 700-800 olmalı diye biliyorum
NBA damlaakgn bilmiyorum ki canım kişiden kişiye değişiyor diğer oğlumda 37 haftalık doğurdum ama 2500 kilo küçük dogmuştu her bebek değişiyor heralde sizinkide baya uzun maşallah
Poyrazinannesii1 Bsra_bhsi Genelde ayaklarıyla vuruyor bazende göbek bağıyla oynuyo cekiyo hissediyorum nasıl canım yanıyor
Bsra_bhsi Poyrazinannesii1 ay bugün göbeğim ağırdı benim eğilince acaba bebek mi göbek bağını çekiyordu